Heat Tzereen Postoje druga ograničenja, novac i testiranje u tunelu. Jedini razlog zašto su motori zamrznuti jedno vrijeme je što su iz Red Bulla prijetili da će izaći iz F1.
zontra Alonso sa GP4 engineom 2.5 sekunde od vrha. Daj mu prosječni motor i osvaja titulu ove godine.
montoya zontra pa kaj nije Alonso otišel u LMP? Znam da je sad u F1, i da, s boljim bolidom bil bi u vrhu.
montoya maverick Piastri se razbil prije utrke, a Noris je 9.zasad. Max je u punom "hunting" modu! BTW, mislim da je taktika Ferraria pogrešna, ko zna kam budu izašli poslije boksa, iza Mercedesa sigurno
Crnipetarpogani montoya ali ce imati bolje gume na kraju trke…sad je samo pitanje koliko to znaci u ovoj novoj formuli
montoya Crnipetarpogani je, nije više potrošnja guma kaj je nekad bila… Jedan Audi je u top 10, voljel bi da uzme koji bod
montoya Flipper za razliku od njih, Mercedes ima kirurški preciznu strategiju i ovak im Ferrari nemre niš, iako su im bolidi potpuno konkurentni.
Crnipetarpogani Flipper mislim da im nista ne bi pomoglo poznavajući ferarri morali bi jos jednom u boks i opet bi bili na istom…ali da su trebali probati bar s jednim vozacem vjerojatno jesu
Heat Tzereen Svi Mercedesovi klijenti su tek dobili nove motore pred utrku, treba će im vremena dok poslože kad i kako koristiti bateriju. Očekujem barem McLarenov veliki napredak u sljedećih par utrka.