zontra Aston Martin osvaja titulu nakon što propušta prve 4 utrke sezone. Ferrari gubi naslov sa 13 pobjeda u sezoni.
montoya Prerano mi je i ne zanimljivo gledati treninge, kvalifikacije vjerojatno budem, i naravno, utrku. Sjećam se nekih starih dana kad je utrka bila u 7 ujutro.
montoya Flipper samo se nadam da ne bude izrazito Mercedesova. Također sam za Ferrari otkad je Williams raskrstil s BMW-om…
montoya Heat je, pitanje jel mogu nadoknaditi ne prevelikih 0.423 u Q3. Al nova pravila oko bolida mi se čine ko fail. I ono kaj me najviše čudi - nema reklama!
Heat Crnipetarpogani Barem će imati dobre startove zbog manjeg turba. Prvih 5-6 krugova, bit će zanimljivo dok ih Mercedes ne stigne.
montoya resident_evil kolko sam ja videl ujutro dok sam baš iz znatiželje išel pogledati app - nije pisalo da ima pretplatu ili transakcije unutar aplikacije. Jedino je zadnje ažuriranje još iz '23
Tzereen Kak je Mercedes toliko brži od ostalih. Kaj nisu išli raditi sve promjene da se bolidi izjednače? 😀😀
Heat Tzereen Postoje druga ograničenja, novac i testiranje u tunelu. Jedini razlog zašto su motori zamrznuti jedno vrijeme je što su iz Red Bulla prijetili da će izaći iz F1.