zontra Nadam se bar još jedan tim da će se priključit borbi s Red Bullovima i Mercedesima(ako su i dalje oni u vrhu). Volio bi da George puše za vratom Hamiltonu, da bude kao Hamilton što je u početku odmah s Alonsom bio na istom nivou. Svakako sam prenahajpan do kvala, da vidim tko je pogodio, tko nije. I Ferrari da osvoji, normalno i da Sainz napokon pobjedi na utrci, dugo vrijeme mu to izmiče. Uglavnom jedva čekam da sve to pođe natjecateljski, sve me zanima.
Formula 1
Moja predvidanja su bila sto mislim da ce biti, ali ako bih morao napisati sto bih htio da bude, e to je vec drugi par rukava. Onda bih rado uzeo 10+ pobjeda Ferrarija ali uz napetu borbu jedno 4,5 timova.
Prijenos utrka je na SK HD il' ???
Jeste vidjeli inspektora Seba?
Ako nekog zanima prodajem F1 TV Pro do kraja sezone.
I samo Lando Norris
Budući da Sportklub Hrvatska nastavlja samo njima znanim stazama, molim neki dobar stream. Streameast je bio odličan, ali uveli su plaćanje.
Znači prijenos je na HD kanalu ?
F1 TV Pro je sa 700 HRK smanjen na nešto manje od 400 HRK.
Kakve ilegale ljudi moji.
Pa podjelit to na troje četvero ljudi godišnje je ništa.
- Uređivano
wooddiebone jel to ovo?
https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-DE
Kontao sam se subscribe jer nemam volje zajebavati se vise sa losim streamovima.
wooddiebone Znači share ide?
@Torla
wooddiebone Pa podjelit to na troje četvero ljudi godišnje je ništa.
Bok,
da li to znači da više osoba može gledati live?
Da mogu biti u isto vrijeme ulogirani u account?
- Uređivano
HideooKoojima da.
Torla Ajmo riješiti F1 TV svaki od nas 100 kn i to je to.
- Uređivano
Ovo je TV access.
Samo snimke ima.
Treba ti TV Pro da gledaš live.
Kažu da se nemre shareati main race kanal, al meni i ekipi radilo celu prošlu sezonu
A tko prijenosi utrke prvi put čujem tu opciju pa pitam il' je bez komentatora ?
HideooKoojima A tko prijenosi utrke prvi put čujem tu opciju pa pitam il' je bez komentatora ?
@zontra i ja
Cini se da su Red Bull i Ferrari ipak nesto ispred Mercedesa, ali ajmo pricekati sutrasnje kvalifikacije.