ThaUrban Ma ništa, zajebavam te da je još jednom poslušaš. 🤣

Ma joj i vama sve smeta.
Pa treba i toga u utrkama.
Pogotovo kad dobijemo momente poput Vettelovog DOTD.

https://f1.pulsmedia.hr/63109/bottas-je-primio-ponudu-konkurentske-ekipe-ali-tek-nakon-sto-je-potpisao-za-alfu/

Zanimljivo. Osim Alpha Taurija mi nitko ne pada na pamet.

Btw, na današnjoj konferenciji za novinare će biti Hamilton i Verstappen zajedno. Ja ih uopće nisam vidio da su se pozdravili nakon prošle utrke. A vjerujem da će i pitanja biti sočna.
I usput, FIA je najavila puno strože kazne za namjerne nepodopštine pošto se odlučuje prvenstvo, tako da neki namjerni sudar Verstappena i Hamiltona na treba očekivati. Mogao bi rezultirati oduzimanjem bodova/izbacivanjem iz prvenstva.

Piastri 3. mjestom u Sprint utrci 1 osvojio F2 naslov. Sad ima i F3 i F2 naslov u rookie sezonama. Nesto sto su samo Leclerc i Russell ostvarili. A znamo kakvi su oni talenti. Citam malo stvari od ljudi koji su upuceniji u F2 i kazu da je Piastri cak i dominantniji od spomenute dvojice.

I zato je teska sramota sto on nema mjesto u F1. Ali mora dobiti za 2023.

I nemojte zaboraviti da se u Abu Dhabiju vozi puno ranije nego u Arabiji, tako da su kvale i utrke u 14:00 danas/sutra.

Ko je još nahajpan na kvale? Nadam se Max P1 i Ham P3 iza Pereza, ali to se samo nadam 😃 I sutra kiša hahaha 😃

Skellington

Kiša na Bliskom Istoku... mogao si reći nešto realnije poput dobiti 3 Eurojackpota za redom 🤣

Inače, trebalo bi biti zanimljivo danas, valjda su tu negdje Mercedes i Red Bull.

Očekujem da ću sutra pritisnuti (X) prije nego Hamilton pređe finish liniju, a nadam se kršu i lomu. 😃

Mislim da je Hamilton brži dosta. Nadam se da griješim. Ja sam jasno za Ferrari i oni su mi najbitniji što se tiče F1, ali toliko bih volio da Max bude prvak...!

Flipper

Sljedece godine osvajamo i vozacki i konstruktorski naslov, samo strpljenja treba imati.

Red Bull na softu startaju, oba vozača!

Tsunoda jedini uz Mercedese na Mediumu prosao. Super vozi u kvalifikacijama zadnjih par vikenda, ali ga onda usere u utrci.

I nadam se da cemo sljedece godine imati utrkivanje kao u Q2 danas. Ne znam kako se netko nije uspio sudariti.

Oba Red Bulla moraju na softu biti ispred Hamiltona. I onda se nadati da ce i Perez odraditi svoje. Bez toga mislim da Verstappen nema sanse.

Flipper Prvo ih moraju preteći sutra na startu, jer sada u Q3 Mercedes će vjerojatno biti ispred RB-a.

zontra Njet 😃 El plaaaan ili El blam

E Perez panjino. Perez na softu toliko zaostaje....mislim bez Pereza i zadržavanja HAM nema Max šanse. Osim ako ne bude krš.

Šteta za Tsunodu.

Znaci Red Bull ne misli da Perez moze biti ispred HAM, pa ga namjerno hebe...hm