Ok coop kampanja dobro zvuci. Ali brate mili pa zasto opet sci fi mumbo jumbo. Bas su tlaka vise s tim future furkama. Ja bi radije WW2 ili daj mi present day.
Ovo ce bit tipicno odigravanje kao AW, rijesit story za par sati, malo bacit oko na multi i bye bye igro...
Al bitno da imaju brutalnu furku i teasere i promidbu kao da se radi o ne znam kakvoj igri, onda upalis i sp dio traje 5h max. I samo run and gunas bez da uopce zelis skuzit pricu o nekim tamo ludim zavjerama i ratovima.
Tipicni COD iz igre u igru...

Uz coop kampanju i ultrateški Veteran, čak bi i prožvakao futurizam. Al fkt, neka stave više teški Veteran, ovi prethodni od prvog BO su dječja igra.

Pa je li moguće da ce opet biti Nuketown??

U koliko je sati po našem reveal ( sutra ) ?

Nista cudno da ce opet biti Nuketown. Mozda i najpopularnija mapa u citavom serijalu.

Btw fakat PS forsaju , tko bi rekao da je PS2MASTER (tj gaf) pogodio 

Aw-u nisam davao nikakve nade pa me na kraju solidno iznenadio i uzivao sam u singleplayeru..ovo je treyarchov cod pa stoga zasluzuje barem moju paznju...vidjet cemo

Dobro je. Black Ops 3 je samo za PS4/Xbone/PC

http://m.neogaf.com/showpost.php?p=161636782

Maknite  last gen oznake pokraj naslova topica.

https://youtu.be/58Pspqx0XGs

-------------------------------------------------------------------------------------------

Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Sound Card: DirectX Compatible

http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-26-call-of-duty-black-ops-3-pc-requirements-revealed

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Isti stari engine,dobra mjuza.
COD ko COD.

Da kopiram svoj komentar jer se smatram vrlo (ne)intelektualnim :

Jako loš trailer. Vidi se da stvarno pokušavaju probiti neku poruku , no to prilagođavaju desetogodišnjacima jer im je to većina tržišta. Za "dark and gritty" vrlo neozbiljan trailer. Pročitao sam na prošlom traileru jednu odličnu rečenicu:

"Strong Deus Ex Human Revolution vibes in this one but I doubt that CoD will actually be able to communicate these kinds of topic to their underage audience without falling flat on its overly patriotic face."

Those textures 

Kakav je ovo trend sada stavljati za promociju 4K ss-ove? Da barem imaju šta pokazati...

Wow, ljudi moji kakav me sad deja vu opalija, kao da sam ovo vec igra, dok nisam vidija broj 3 na kraju.

Ukratko izbrisite onaj post di sam nahajpan.
Duboko sam razocaran,ukratko sere mi se od ovih modernih sranja kaj najavljuju.
Jebala te buducnost,moderna sranja,oruzja buducnosti,podvodne borbe,skakavci i pi*ke materine
Kak uspiju od najboljeg serijala napravit sranjilu..
Tak bar zasad razmisljam.

Jer smo kupovali i kad su dlaku od psa prezentirli pod next gen! Skuzili su da je cod brend za siru masu i da se prodaje bez obzira na njihov trud..nove generacije klinaca jednostavno zele biti dio onih koji ce rec "rasturam cod".. Kad smo mi rasturali (barem ja) bio je to cod4 koji je tada bio skoro pa revolucionaran..a evo danas su i skakavci must buy..

Prelose i razocaravajuce. Cak ni graficki nista posebno. Opet prodavanje magle.

For the first time in the franchise's history, the campaign's protagonist is fully customizable. In addition to upgrading abilities, changing your character's appearance and tweaking weapons, players can pick the gender of their Call of Duty hero. "It's not just a female head on a male body. It's a different set of animations for the entire game," Lamia says. Character interaction will even differ based on the protagonist's gender. "We knew we were going to do fully unique male, fully unique female for all scenes and all the customization that goes for both. Thank God for Blu-ray, right?" Campaign Director and Senior Executive Producer Jason Blundell jokes, adding the game's protagonist is fully voiced regardless of gender.

http://www.engadget.com/2015/04/26/call-of-duty-black-ops-3/

Vec vidim cijene od par dolara za sesir..

Sent from Tapatalk.