Developer : Treyarch
Izdavac : Activision
Platforme : PS4, X1, PC
Izlazi : 6.11.2015
Žanr : FPS

Reveal trailer :

https://www.youtube.com/watch?v=ESwS9yIpdEg

Never expected that

Koja ironija, štampanje ne znam ti kojeg već nastavka dok u drugoj temi se nadamo nastavcima nekih klasika za koje se nije čulo 10-15 godina.

Nije da basham ovaj specifično naslov, kad ne znam ništa o njemu, već generalno govoreći.

Jos jedna nabrijana SP kampanja,moze  :)

14 dana kasnije

viper89

Blops 3 reveal trailer

http://m.youtube.com/watch?v=iUjxgZRJKd0

cemu tag ? 

to je teaser a ne reveal koliko vidim..

To je zbog ovog PlayStation natpisa tag 
Je li objavio MS tj. Xboxov kanal ovo? PS2MASTER

Da, da bas skuzio. Nema na MS kanalima.
Vidim bas na neogafu pa mora da je i Master na to mislio jer sam rekao da ce MS imat PR deal po obicaju.
Vise rasprava ciji je marketing haha nego o samom teaseru.

Čuj malo je čudno što je objavljeno na PS stranici prije X-ove...vjerojatno su uzeli zlatnu multiplatform koku od MS-a.
Teško,ali moguće.

Kak bi rekel torla,nahajpan sam na ovo ko bik na mladu
Black ops 2,najjaca igra od codova a pogotovo mp..sate i sate sam ubil tam.draga mi pomoc pocela trazit

Teaser izgleda zanimljivo moram priznati, no svaki cod na kraju uvijek bude jedna te ista prepakirana igra. Ove godine preskacem

Kada vidim ovakve tizere čovjek bi pomislio da se radi o nekoj vrhunskoj igri sa najboljom pričom ikad, sa nekim neviđenim stvarima. A u stvari to je samo jedan novi Kalo Djuti. Djeca uzrasta do 16 šize, ludiloooo.

Odeš na trailer , kaže tip žele biti Deus Ex i kaže mu drugi

" you say that, but this game was in the making for the last 3 years. Deus Ex got announced last month."

Ironično , ima FIFA15 u imenu. Puny casuals at their best.

Ukoliko bude na razini prva dva nastavka (MP na razini prvog), onda MOŽDA mogu dati šansu CoD serijalu. Nakon Ghosts i AW sam digao ruke od njih. Black Ops ime mi je doduše sad trznulo leptiriće u trbuhu, ne znam, vidjet ćemo. Kampanja će mi vjerojatno biti ok, kao i svaka CoD (osim Ghosts i AW), dok se za MP nadam sporijem tempu i kvalitetnim mapama (oba BO su imala vrhunske mape). Sporiji tempo MP i old school oružje is all I need  8)

Teaser izgleda zanimljivo moram priznati, no svaki cod na kraju uvijek bude jedna te ista prepakirana igra. Ove godine preskacem
Potpis
Nakon penjanja po zgradi u nekom supersonik odjelu u AW, a i onih svih future gluposti u BO 2 MP čisto sumnjam da ću ovo igrati.
Nisam ljubitelj takve pucnjave  i moš ga slikat.
Ili pucamo ili ne pucamo.
Kakve pile koje skaču psi i ko zna kakva sranja sve ne.

Ja bum igral SP jer bu vjerojatno odlican ko i u svim nastavcima,brz,napet,skriptiran i zabavan.

Coop kampanja? Ok, I'm hooked.

Hm...coop kampanja? Možda bude neki MMO pristup onda?