Hellou, jučer sam postao i ja ps4 pleb nakon osvajanja R6 turnira :)
Mstrp i Trokut uzeli turnire. Da li je netko od vas bio na infogameru?
Čestitam, svaka čast!!!
Da li bi mogao, kada nađeš vremena, napisati malo više o turniru?
Na koji se način održao, subota i nedjelja posebno ili zajedno, koliko je ekipa bilo, kakve su bile po skillu, koji sistem igranja je bio, da li si mogao priključiti gamepad na PC itd?
Hvala unaprijed!
Kad ulovimo vremena, napisat cemo kratki clanak na nasem r6adria.org portalu :)
Sto se tice organizacije turnira - bila je jako losa. Bila su 2 turnira (jedan u sub jedan u ned), i bilo je navodno 15+ prijavljenih ekipa, no na kraju u subotu je igralo 8 ekipa, a u nedjelju 6 (neki se nisu pojavili...).
Realno po skillu, Trokut je bio full diamond, mstrp high plat i rekruti high gold/low plat ekipe. Ovi ostali mixevi su dosta lose odigrali i reko bi da su u najbolje slucaju low gold (bez uvrede, ali pratio sam skoro sve matcheve i kod tih ekipa su bili jako losi setupovi i jos gora koordinacija s minimalnom komunikacijom).
Igralo se BO7 u subotu i BO9 na jednoj mapi (koju nisi mogao birati, nije bilo mapvotea vec random mapa...cak su se House i Kanal igrali xD). Nije bio pro league settingsa takoder :/
Nisi smio nositi svoju periferiju, sve se trebalo igrati na njihovom setupu i na njihovim uplay accountovima (neki od njih nisu imali sve operatore i attachmente otkljucane)