Rainbow je NAŽALOST napravio "revoluciju" u FPS na konzolama.
Hrpa igrača je pokupovala M&K i/ili scuf.... i dok me scuf ne dira toliko (niti dropshot, iako je on postao rak rana ove igre), M&K je jednostavno preveliki OP.
U gunfight-u me dobivaju igrači koji su realno preloši, a svaki kill je 20% pobjede. Žalosno je što smo na konzoli, a nemamo jednake uvjete.
Nije da plačem, igrati ću ja i dalje, no htio bi igrati igru uživajući, da me pobjede svi koji su bolji od mene... a ne da me dobivaju M&K igrači.
Jucer su nas trpali u pm, nikada nisam 100% siguran da netko ima MnK, nemrem nis protiv tog, mislim da jos vise takvih igraca ima na BF1, destiniju , ghost reconu.
Kad netko nemre biti bolji sa kontrolerom, kupi MnK ili kontroler sa macroima, nemres pobijeci od takvih igraca. Bili je takvih na xbox pro ligi i kad su dosli na netko live natjecanje, vidla sa drasticna razlika na lose u igri, sramota za popiz. Dropshotanja ima i na pcju i konzolama, bez obzira sta tko koristi, Je, imam scuf, ali ne osjecam da mi se igra poboljsala, nisam dobar solo igrac, vec dosta ovisim timski (prava informacija i sl.), jbg zato i jesam svaku sezonu prosjecan. Jos kad vidim da mi tbaga arap, Dosao bih mu tamo i nek se igra sa dvije case i zicom. LOL
Na proligi, kad se ekipa tam skupi, nema problema a konekcijom (pingom i sl.) i slicna ubishit sranja, osim ako uplay nekaj sere, vec se sve svodi na gun skill i teamplay.
Probao sam xbox elite kontroler, puno puno je bolji od scufa, kupis cronus max i imas ga na plejki.
Torla, mislim da tebe najvise je.... konekcija doma, inace bi bio car. Daj plati taj telefonski racun na vrijeme. : .