BTW moram spomenuti da sam neugodno iznenađen kakvih sve debila i idiota ima. Jučer svi izginemo i IvanCROsemo ostane sam protiv četvorice. Kao beast ih majstorski pobije sve i tri debila koja su igrala s nama glasaju da ga izbace. Naravno sljedeću partiju odmah na početku iz nekog razloga ubiju Ivana i međusobno se pobiju.
Da ne govorim sta sve možes vidjeti u Terrorist Huntu. Kakva ti je svrha igrati multi s ekipom i ubiti svoj tim ili ubiti taoca kojeg čuvaš.
Pičke. Doslovno nema šanse da solo odigraš jedan normalan meč. Neki dan sam išao bacit casual, spoji se sa 4 lika, svi igraju Recruita. Ja uzmem termita, krene runda - boom! ubije me lik iz mog tima. 2-0 je za nas. Pošaljem mu u psn poruku: "why", lik kaže "Sry only recruit for yt video." Reko dobro, izgube oni rundu, ja uzmem recruita. Krene meč, BOOM opet me ubiju, samo sad drugi lik. Pošaljem njemu "why" - ne odgovara. Opet izgube, sad je 2-2 i odlučujuća runda. Hehe, uzmem C4 i mislim si snimaj sad za youtube. Čim krene meč, bacim c4 i pobijem šupke. Jedan je živ ostao, mene izbacilo ali sam siguran da su izgubili.
Sve genijalne multiplayer igre (Siege, overwatch) uništava toksičan community, hrpa klinaca i nedojebanih debila. Šteta što ubisoft ne vodi računa o tome, da bannaju takvu ekipu bilo bi svima bolje.