Evo i moje noobosti
http://www.youtube.com/watch?v=IQVqqiPd6qA
-Onog Montagnea (štit) možete malo agresivnije napast. Brojat operatere i probati ih identificirati sve da znate tko je i šta je s druge strane. da su recimo imali capitaa tamo na Coastlineu i takav štit nebi im ništa mogli iz te pozicije. Dečki su ležerno ušli u match :)
-Kaj misliš o ovom long barrelu na Ashicinom gunu? Nisam ga probao pa pitam zato. Na videu mi se cini da ti je recoil dosta dobar, ili ga vježbaš ?
-Ono postavljanje defusera na Kanal mapi je odlicno bilo, hrpa smokea, defuzanje u pozadini. Mrak shema iskreno, ali mislim da je frost ili kapkan bio popadali bi svi ko kruške. Ono skrivanje u kutu kod nereinforceanog zida nebi preporucio da radis u ozbiljnijim rundama rankeda ;)
-Kamere buraz, kamere treba uništavati. Ali moram ti pohvaliti strpljenje na House mapi, iskreno ja bi vec 100 puta pogledao gdje je kamera (inace tebi je bila s lijeva - vidi na 5)
-Pitas ti mene protiv kakvih nobova ja to igram? A kaj s ovim Jagerom na 10 (Chalet mapa)??? Vidi da je rupa i da se puca po njemu i svejedno se gura na nju
-na 13 tu nikada ne stojis kada napadas tu sobu (veliki prozor master bedroom- ako stane iza onog kreveta tocno na pola prozora ima tvoju glavu). Isto tako kada bacas granate unutra možeš odmah odustati jer vidiš da ti je prvu uništio jer Twitch ni Thatcher nisu odradili svoje :)
-Opet vezano za taj prozor, ako je to jedina solucija nekog ulaska, nemoj biti na užetu već samo vaultaj unutra. ako protivnik krene van iz mastera ne stignes se odštekat sa užeta pa se ne možeš tako brzo ni okrenuti.
-Opet, nisi pogledao jel imaš frost zamke ispod prozora (a imaš 2 nepoznata operatera) :)
-Twitch "Njihov DOC je na 50%... uništio sam im sve što sam mogao uništiti, sve baterije i oba prozora" - odličan posao je odradio, ali doc se može healati tako da takav intel treba uzeti sa rezervom
-Nemoj stajati pred vratima dok koristis dron (15) - moja topla preporuka
-Sve u svemu ok ste, dobro vam ide s obzirom da ste početnici kao što i sam kažeš :)