StarFox_N Za 3 dana krece beta. Tko ce sve isprobat? Ako nas ima dosta na PS4, mogli bi se umrezit?Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkNisam u toku. Open beta ?
JoKa17 Za 3 dana krece beta. Tko ce sve isprobat? Ako nas ima dosta na PS4, mogli bi se umrezit?Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalkak prednarucim sutra, zasto ne
Fenix Za 3 dana krece beta. Tko ce sve isprobat? Ako nas ima dosta na PS4, mogli bi se umrezit?Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkNisam u toku. Open beta ?Nije open, ali kodovi iskacu iz svake pastete.Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
viper89 To je kod za regu opcenito. Imas upute od nvidia maila u kojem te linka na uplay. Tamo upises kod i odaberes platformu koju hoces.Zatim ti posalju mail da si usao u betu i da ce ti poslat key... Jos cekam.
someone Išao sam preko njihove stranice i tamo mi je izbacivao invalid key,ali sam onda otišao ovdje (http://microsites.ign.com/rb6_betaCodeSweepstakes/) i tu se prijavio i normalno se registrirao. Sad čekam i ja da mi pošalju ključ. 8)
Fenix To je kod za regu opcenito. Imas upute od nvidia maila u kojem te linka na uplay. Tamo upises kod i odaberes platformu koju hoces.Zatim ti posalju mail da si usao u betu i da ce ti poslat key... Jos cekam.Meni je istu sekundu doslo. Pogledajte pod spam...
Nexus Fenix Si ti dobio samo onu potvrdu nakon što redeemaš na Ubi stranici da ti je beta osigurana tj. da ćeš dobiti kod na dan izlaska bete ili tako nešto?
Nexus Ja nisam dobio download kod već kod za Ubi stranicu koji upišeš i oni pošalju mail da cu dobiti kod za betu sigurno.Jel i tebi tako?
Torla Hvala na informacijama....Uspio sam se prijaviti, sada nam je samo preostalo čekati....Kada mislite da bi mogli stići kodovi, u četvrtak?
someone Po meni sutra - preksutra bi trebali ići kodovi. Tak da možemo skinut betu pa pričekat ako treba do otvaranja servera.