Za 3 dana krece beta. Tko ce sve isprobat? Ako nas ima dosta na PS4, mogli bi se umrezit?Nisam u toku. Open beta ?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Rainbow Six Siege
Za 3 dana krece beta. Tko ce sve isprobat? Ako nas ima dosta na PS4, mogli bi se umrezit?ak prednarucim sutra, zasto ne
Nije open, ali kodovi iskacu iz svake pastete.Za 3 dana krece beta. Tko ce sve isprobat? Ako nas ima dosta na PS4, mogli bi se umrezit?Nisam u toku. Open beta ?
Moze meni jedan na PM ako imas viska.
I ja bi skakao od sreće da dobijem jedan kod ... hehehe
https://contests.nvidia.com/en-us/rainbow-six-siege-giveaway
Tu ima za sve
Thanks nigga
Da li je taj kod samo za PC? Jer probao sam ga reedemati za PS4 i izbacuje mi invalid code.
To je kod za regu opcenito. Imas upute od nvidia maila u kojem te linka na uplay. Tamo upises kod i odaberes platformu koju hoces.
Zatim ti posalju mail da si usao u betu i da ce ti poslat key... Jos cekam.
Išao sam preko njihove stranice i tamo mi je izbacivao invalid key,ali sam onda otišao ovdje (http://microsites.ign.com/rb6_betaCodeSweepstakes/) i tu se prijavio i normalno se registrirao.
Sad čekam i ja da mi pošalju ključ. 8)
To je kod za regu opcenito. Imas upute od nvidia maila u kojem te linka na uplay. Tamo upises kod i odaberes platformu koju hoces.Meni je istu sekundu doslo. Pogledajte pod spam...
Zatim ti posalju mail da si usao u betu i da ce ti poslat key... Jos cekam.
Nista jos
meni došlo nakon desetak minuta
Fenix
Si ti dobio samo onu potvrdu nakon što redeemaš na Ubi stranici da ti je beta osigurana tj. da ćeš dobiti kod na dan izlaska bete ili tako nešto?
Baš ste dobili kod za download bete? Meni samo piše da će mi javit kad beta počne.
Ja nisam dobio download kod već kod za Ubi stranicu koji upišeš i oni pošalju mail da cu dobiti kod za betu sigurno.
Jel i tebi tako?
Dobio sam poruku da sam primljen u Betu, a onda ce javit kad krene beta kako skinuti itd...
To smo onda svi dobili. Ja sam zabrijao da ste već dobili kodove za download.
Hvala na informacijama....
Uspio sam se prijaviti, sada nam je samo preostalo čekati....
Kada mislite da bi mogli stići kodovi, u četvrtak?
Po meni sutra - preksutra bi trebali ići kodovi. Tak da možemo skinut betu pa pričekat ako treba do otvaranja servera.