Novi Rainbow Six će se fokusirati na multiplayer 5na5 okršaje u kojima jedan tim ima cilj spasiti taoce.
Igra će također sadržavati i singleplayer komponentu, a trebala bi izaći negdje u 2015. godini za nove konzole i PC.
Rainbow Six Siege E3 2014 Gameplay World Premiere
Igrao sam danas tri sata ovu zatvorenu Alphu i ja sam jako zadovoljan odigranim/viđenim.
Nadam se da će biti dosta modova i da će biti nekakva poduža kampanja. Za igru sa ovakvom vrhunskom destrukcijom to je must have.
Jedino mi se čini da je premalo vremena za runde, ali pašu ipak tako male brze, ionako je sve prepuno suludo brze akcije.
Ono što me najviše uveseljava, koliko je ovo opasna igra.
Naime, bilo da si kriminalac ili Rainbow operativac, konstantno si otvorena meta.
Iako se zabarakadiraš u sobu i "pojačaš", odnosno reinforsaš zidove, kroz rupe u zidu, uvijek si laka/otvorena meta.
A da ne spominjem koliko je dobra stvar kada netko raznese plafon, pa međusobno nadmudrivanje između onih dole i ovih gore.
Rapelanje na kuće ili spuštanje naglavačke mi je savršeno odrađeno.
Bilo je runda, gdje bi nama ili njima taoc odmah poginuo, pa bi bilo sve gotovo, a da nije ni počelo.
Ali bilo je i savršenih runda, gdje sam ostao sam protiv četvorice kriminalaca, gdje sam na kraju ostao 1na1 i poginuo; nažalost.
Isto tako bila je jedna savršena runda, gdje sam preživio napad na mene i taoca, gdje sam se borio sam protiv njih pet.
Imao sam još jednu takvu rundu, protiv četvorice, ali me zadnji ubio 1na1.
Ima svakakvih rundi, puno toga se može desiti u te tri minute i zbilja je nevjerovatna ta atmosfera, kada si lovina ili lovac.
Dosada mi nikad niti jedna igra nije pružila sličan osjećaj i mislim da će ovo pobrat dobre ocjene.
E sada. Igra mi se u 80% vremena dobro izvodila. Brzi loading, sve štimalo.
Ali ovih 20% sam naletio na nekakve bugove, treptanje menija dok je sve u loadingu, nadam se da će to srediti do finalne verzije.
Ali kada sve štima, ovo izgleda vrhunski. Grafičke opcije u ovoj zatvorenoj alphi su zaključane.
Ali i ovako, skoro na low detaljima, vidi se da igra prekrasno izgleda.
Ali ta destrukcija je čudo čovječe. Popratni efekti dima, EMP granata i ostalog je očaravajuć.
Jako sam zagrijan za finalnu verziju i nadam se samo da će imat velik broj mapa, modova i kampanju, kakvu ovaj serijal zaslužuje.
Jednostavno ova igra ima sve da dobije jako dobru kampanju. Iako će jako velik broj ljudi igrat ovo isključivo radi MP-a - s pravom.