Welcome Keks :)
Keks
Odlicno :)
Dobrodošla. Cokolino > sve ostalo
Welcome to the club
hvala svima na dobrodošlicama, mwah!
zena gamer i forumas... sad cete mi reci jos da postoje i jednorozi i da je elvis ziv??

znam da se zezaš i iskoristit ću ovo kao odličnu priliku za malu školu:
- 1993. - 64% djevojaka igra video igre
- 1996. - korištenje konzola za igranje video igara povećalo se među osnovnoškolkama
- 1998. - adolescenti i adolescentice jednako često igraju video igre
- 1999. - 88% studentica u ovom istraživanju igrale su video igre
- 2007. - 20-47% mladih djevojaka igraju video igre
- 2008. - 94% tinejdžerki igra video igre
- 2010. - 40% svih gamera su žene
- 2013. - odrasle žene čine gotovo 50% svih gamera
- 2014. - žene od 18 godina ili starije predstavljaju puno veći broj populacije koja igra video igre (30%) nego dječaci od 17 godina ili mlađi
broj žena i djevojaka koje gejmaju sustavno raste od '93, a vjerojatno i još od osamdesetih ako se pita neke koje su starije od mene ili više voljne guglat starije podatke. to da su igre za dečke je otrcali stereotip, i ako ti/vam se da čitat, no girls allowed je odličan članak o tome kako su se marketinške strategije u gejmingu mijenjale i kako se to od relativno univerzalnog hobija pretvorilo u klub za dečke u koji su cure teško dobrodošle. tl;dr verzija članka - za sve je kriv kapitalizam i patrijarhat.
volim i ja humor i volim se smijat al kužiš najbolji humor je onaj koji je barem djelomično zasnovan na istini, a da su gejmerica ko jednorozi baš i nije istina. više kao: haha! e frende kuiš nije li totalno zeznuto to kaj ima puno gejmerica ali se jako malo njih tako identificira među gejmerima jer se boje da će ih diskriminirati i puno ih brže osuđivati zbog sitnica nego da su drugog spola? i onda svi patimo jer smo naprečac osuđivali ljude jer nas tako društvo uči? haha frende u tome ti je vic! itd.
al ne, fakat. pročitajte no girls allowed.
Auuu kaj si me poklopila sada. Hahah normalno da se salim ali iskreno eto nisam znao za ove cinjenice i istrazivanja. Svaka cast, to se zove argument!
Poslano s mojeg NOKIA 3310 uređaja