hvala svima na dobrodošlicama, mwah!
zena gamer i forumas... sad cete mi reci jos da postoje i jednorozi i da je elvis ziv??
znam da se zezaš i iskoristit ću ovo kao odličnu priliku za malu školu:
broj žena i djevojaka koje gejmaju sustavno raste od '93, a vjerojatno i još od osamdesetih ako se pita neke koje su starije od mene ili više voljne guglat starije podatke. to da su igre za dečke je otrcali stereotip, i ako ti/vam se da čitat,
no girls allowed je odličan članak o tome kako su se marketinške strategije u gejmingu mijenjale i kako se to od relativno univerzalnog hobija pretvorilo u klub za dečke u koji su cure teško dobrodošle. tl;dr verzija članka - za sve je kriv kapitalizam i patrijarhat.
volim i ja humor i volim se smijat al kužiš najbolji humor je onaj koji je barem djelomično zasnovan na istini, a da su gejmerica ko jednorozi baš i nije istina. više kao: haha! e frende kuiš nije li totalno zeznuto to kaj ima puno gejmerica ali se jako malo njih tako identificira među gejmerima jer se boje da će ih diskriminirati i puno ih brže osuđivati zbog sitnica nego da su drugog spola? i onda svi patimo jer smo naprečac osuđivali ljude jer nas tako društvo uči? haha frende u tome ti je vic! itd.
al ne, fakat. pročitajte
no girls allowed.