bok svima! došla sam na poziv solid snakea kojemu se ovom prilikom zahvaljujem jer me procijenio kao zrelu i poštenu osobu 8)
pročitala sam pravila zajednice i spremna sam se uključiti u forum i rasprave na njemu!
ali dosta o mom autu, idemo malo o meni:
- ponosna sam ps4 vlasnica! puno radije igram na njemu nego na PC-u jer sam ponosno konzolaško smeće, iako mi je ovo tek druga konzola u životu nakon ps1
- škrabam za reboot od 24. broja, i ona sam Treća Butra koja nije ni lucija ni tena
- volim indie igre, horror igre, rpgove i općenito story-driven avanture i avanturice
- vidla sam da neki to spominju pa moram i ja reć da su igre koje su me obilježile kao mlađu bile spyro, monkey island i broken sword. ako kojim slučajem pratite moj lik i djelo na rebootovom forumu (lmao), znate da gajim bezuvjetnu ljubav prema dragon ageu. druge preference će se iskristalizirat kroz moje postove ovdje i tamo
- izvan gaminga sam inače fan tolkiena, pratchetta, grrma i star warsa
- za sada ne bih posuđivala tuđe igre niti davala svoje na posudbu, ALI to će se u skoroj budućnosti promijeniti! usrdno se nadam!
drago mi je da sam tu i veselim se tipkanju s vama!
glede dodavanja na psn i steam: SAMO NAPRIJED, samo mi recite da ćete me dodat tak da znam tko ste. vrlo sam druželjubiva i volim igrati co-op i multiplayer i svašta nešto s ekipom.