bok svima! došla sam na poziv solid snakea kojemu se ovom prilikom zahvaljujem jer me procijenio kao zrelu i poštenu osobu 8)

pročitala sam pravila zajednice i spremna sam se uključiti u forum i rasprave na njemu!

ali dosta o mom autu, idemo malo o meni:

• ponosna sam ps4 vlasnica! puno radije igram na njemu nego na PC-u jer sam ponosno konzolaško smeće, iako mi je ovo tek druga konzola u životu nakon ps1

• škrabam za reboot od 24. broja, i ona sam Treća Butra koja nije ni lucija ni tena

• volim indie igre, horror igre, rpgove i općenito story-driven avanture i avanturice

• vidla sam da neki to spominju pa moram i ja reć da su igre koje su me obilježile kao mlađu bile spyro, monkey island i broken sword. ako kojim slučajem pratite moj lik i djelo na rebootovom forumu (lmao), znate da gajim bezuvjetnu ljubav prema dragon ageu. druge preference će se iskristalizirat kroz moje postove ovdje i tamo

• izvan gaminga sam inače fan tolkiena, pratchetta, grrma i star warsa

• za sada ne bih posuđivala tuđe igre niti davala svoje na posudbu, ALI to će se u skoroj budućnosti promijeniti! usrdno se nadam!

drago mi je da sam tu i veselim se tipkanju s vama!

glede dodavanja na psn i steam: SAMO NAPRIJED, samo mi recite da ćete me dodat tak da znam tko ste. vrlo sam druželjubiva i volim igrati co-op i multiplayer i svašta nešto s ekipom.

• [deleted]

Pozdrav zemska i dobro dosla  :

Hello and welcome  8)

Pozdrav,više volim čokolino nego keksolino :) !!

Pozdrav,više volim čokolino nego keksolino :) !!
yooooo! i ja isto ahahah

Da bude službeno, welcome ;D, drago nam je što si našla vremena za našu malu, ali kvalitetnu zajednicu ;D.

Welcome  :)
Možeš i ovdje ostaviti svoj PSN ID da bude na vječnoj listi 
http://fair-for-all.com/index.php?topic=637.0

Pozdrav i dobrodošla  :)

Dobrodošla! Prvi ženski član na ffa, ili?

Dobrodošla! Prvi ženski član na ffa, ili?
hvala!

meni se tak nekak čini? super, onda je pozicija queen bee moja

• [deleted]

Nije prva.
Fringe je prva ali je slabo online

Nije prva.
ahh!! najs

Nije prva.
OK. Znam za nju sa Reboot foruma, ali nisam znao da je tu primljena. Super.

zena gamer i forumas... sad cete mi reci jos da postoje i jednorozi i da je elvis ziv??

Sala

ok ok, dobro dosla i zelim ti ugodan boravak ovdje :)