Slažem se. Nije uopće problem art. Kako Life is Strange tako isto sve one Telltaleove igre izgledaju ko govno. I užasno me živcira kad se te igre idu opravdat pod: "to je takav art igre", lol ne nije nego su developeri tih igara nesposobni pa igraju na tu kartu opravdanja.
Mogu se igre furati na taj art i to s čak limitiranim hardverom a da izgleda vrhunski. Primjera je bezbroj, taj ajmo reć "cartoon look" (ili nazovi to kako god hoćeš) furaju gotovo sve Nintedove igre pa izgledaju prekrasno. Evo još par primjera što mi prvo pada napamet: Ni No Kuni, Abzu, Journey, Rime, Persona 5, one Naruto i DZ igre, to su sve igre koje izgledaju dost dobro, a furaju se na taj art stil. Čak i ako uzmeš dosta starije primjere tipa Ultimate Spider-Man izgledaju opet bolje nego ovo govno.
Ovo u 2015 na PS4 je samo govno:

I dok sam model lika izgleda loše, ovo sve ostalo u pozadini je toliko kriminalno odvratno da mi dođe da instant zgasim igru. I to nisam išao okolo da nađem neku tamo zalutalu lošu teksturu, ovakvo nešto se pojavi svako toliko i fakat izgleda odvratno.