Until Dawn
Nisam igro…
Neka remakea…
https://www.ign.com/articles/until-dawn-ps5-and-pc-remake-suffers-a-rough-launch
Slabe brojke. Neka im je.
Malo je nekorektno selektivno prozivanje Until Dawna kao nepotrebnog remastera jer već godinama slušam o Bloodborneu, koji je izašao tek nekoliko mjeseci razmaka od ove igre.
Znači li to da je Until Dawn bio tehnički odlična igra kad se još uvijek dobro drži, a Bloodborne rasulo?
Šta treba prije razvoja imati nekakvu globalnu anketu što ekipa želi? Pojma nemaš što loži ekipu dok im ne pokažeš trailer, a onda je igra već napola gotova.
Kao ogroman fan Bloodborna odgovorno tvrdim da njemu treba samo nekakav upgrade/update za više fps-a. Grafika se solidno drži (da bi dobro došla - uvijek, da je potrebna - nije).
Također, nema potrebe za nastavkom. Eto, rekao sam.
Remake Until Dawna nije došao reda radi već je priprema za film koji se snima i vrlo vjerojatni nastavak. Veliki broj igrača je preskočio original i remake je u apsolutno svakom pogledu bolja igra i iskustvo.
Većini vas je igra ostala u sjećanju kao grafički vrhunsko iskustvo tog vremena, ali dovoljno je pogledati samo nekoliko usporedba remakea i originala da shvatiš koliko je grafički superiornije novo reizdanje. Nije samo ušminkano i nakeljen remaster preko naslova poput Last of Us, Horizona i ostalih modernih naslova, već su se stvarno potrudili.
Svejedno ne podržavam punu cijenu jer je to suludo, pogotovo ako posjeduješ original. Ali ne podržavam punu cijenu niti jednog drugog nedavno izašlog reizdanja.
Remake lagano ide već neko vrijeme, po sjećanju sa PS-a što sam tada kratko igrao u ono vrijeme i sada oduševio se grafikom tj. ambijentom više. Samo ne znam, iz nekog razloga mi svi umiru u igri, neću doći ni do pola više neće biti nikoga živog za igrati