Završio Zero, trebalo mi je oko 26 sati na Normal. Priča me toliko povukla da nisam potrošio previše vremena na popratne aktivnosti, sad se vraćam svim tim misijicama kojima su napucali igru. Svaka im čast na kakvoj su razini odradili te popratne aktivnosti, podpriče su odličan humorni predah koje kvalitetom pisanja uopće ne odstupaju od glavnog dijela igre i za razliku od nekih drugih igara u kojima se bez problema može preskočiti side content (štoviše, mogao bi i upropastiti igru jer je na isti kalup i repetitivan), ovdje baš on čini srž i dušu igre te je nezaobilaziv. Jedini je minus što nemaju voice-over, ali je razumljiv potez zbog budžeta. Pogotovo sad kad sam završio glavnu priču i skužio da ću nadalje samo čitati tekst.
Igra i pol, s odličnom pričom (koja na trenutke možda previše prevagne na sapunjaru) i pamtljivim likovima. Pogotovo antagonisti, čak je i Shibusawa koji je tek pred kraj izašao iz sjene ostavio dojam, a da ne pričamo o starom jarcu Kuzeu. Tu mi je jedino Dojima nekako slab.
Nije nešto teško igra, imala je jedino spike pri početku kod prvog (i zadnjeg) susreta s Kuzeom te na zadnjem levelu (borba sa Shibusawom i Leom), a nisam skoro ništa upgradeao do kasnijih chaptera gdje sam ipak odlučio nešto kupiti reda radi. :) Bio sam frugalan jer sam htio nafarmati novca kod Moneybagsa, da sam znao da Cabaret i Estate biznis daju toliko novca odradio bi ih ranije.
Mislim da ću probati osvojiti platinu.
Stvarno je ugodno iznenađenje, nisam mislio da će biti toliko mesnata sa pričom, cutscenama, dijalogom, itd. Bolji je walking simulator od walking simulatora. xD Borba je zapravo dosta minoran dio igre.