Uf meni je kec imao dosta problema, posebice upgrade sustav koji je vise nego los posebice zbog nebalansiranosti pa tako upgradeas nesto, kao npr melle damage, da bi shvatio kad utuces gomilu currency u taj skill da je razlika minimalna i u krajnjem slucaju nebitna. Da ne pricam o sprintu koji starta sa 4 sekunde i fully upgraded bude 9 s i to fakin policajac sa policajskim treningom koji ne moze trcati vise od 4 sekunde i nakon toga mu treba 5 sekundi da se odmori, dakle ne mozes nista osim gledati kako te protivnici samaraju.
Necu ni da pricam kako igra pokusava biti pred kraj tps, a tps mehanike su vrlo lose odradjene, kao i shaky camera koja se non stop mrda dok hodas, pucas, prdis i stojis.
Uz sve to doslovce reciklira set pieces iz igara poput resi 4,6 itd i to nazalost vecinom one koje ni tamo nisu bile bog zna sto.
Najgore od svega je onaj one shot lik koji te random ni krivog no duznog siluje.
Prica je glupa, ali to nije ni toliko bitno.
Atmosfera, neke boss borbe te glazba su maestralni.
Dvojku sam zapoceo i igrao nekih 3 sata i vidi se napredak u nekim segmentima, ali me iz nekog razloga, ne sjecam se vise, nije primila.