Prijeđen Classic, jebao sam se par dana, a zadnji boss mi je izbio podosta živaca. Ne zbog težine jer je lagan, nego zbog dvije infaltivno idiotske stvari, al otom potom.
Nije nerješivo, negdje u rangu sa Dead Space 2, makar mi je tamo bilo lakše i uz puno manje umiranja.
Witch protivnici (one brze gadure sa noževima) su pojavljuju na nekim mjestima gdje ih nema na Survival težini, a zajebane su da boli glava.
Kad me gadura 3x ubila na trećem chapteru dok sam išal po Shotgun, te sljedeća tam u autoradioni, reko ja zajebi to, snimio prvi puta na sredini 3-eg chaptera i svjetski se zajebo s obzirom da je to definitivno prerano.
Al nisam više imal živaca ponavljat prva 2 dosadna nivoa.
Sljedeći save je bio pred kraj 7-og, podosta prije Stefana, tak da je i do njega trebalo dosta igrat.
Općenito sam dosta zajebo sa sejvovima, imal sam podosta za igrat između njih, a bilo me trta ne snimit prije nekih težih dijelova jer nisam htio opet ponavljat sat-dva.
Najveći zajeb je zadnji save, snimio sam predkraj 14-og, tak da sam imal za riješit 2(3) bossa na kraju tog chaptera, one dvije grupice običnih protivnika u 15-om (ali brutalno zajebanih kad svi nagrnu na tebe kad te skuže, opća panika i healanje čim te udare, to mi je svaki put bilo gadnije nego spomenuti bossovi) te zadnji boss...
...kod kojeg mi je, prvi put, nestalo jebenih metaka u zadnjoj fazi, i mogal sam samo bespomoćno kružit oko nje
Pa sam onda svaki put, u 15-om chapteru, rješaval onu slagalicu do max scora da dobim 100 gunpowdera.
A ponavljal sam 4 ili 5 put taj dio (uz još 5-6x jer me ubilo nešto drugo prije) zbog gore spomenutog idiotizma kad te zgrabi njena ruka, te je instant death ako ju ne pogodiš 4-5 puta. A nišan bježi da je za poludit, nikako ne naciljat. Smanjil sam sensitivity nišana jer drukčije nije išlo...izfrustrira na max, jebo ih ja sa tim glupostima. Tolko se trudiš da dođeš do tud, i onda te ubije tak nešto, pa ponavljaj zadnjih 45 minuta di te nešto drugo može ubit samo tako.
Imal je i Dead Space 2 tih sranja (pa i Max Payne 3 u 2 ili 3 navrata), ali nije ovisilo tolko o sreći.
Nije mi umanjilo jako pozitivno mišljenje o igri, ali drago mi je da to iza mene.
Idem još 1 brzinski prolaz, trebam pokupiti sva oružja jer na Classicu nišam išal po neka, nisam imal muda
foggy , pokrenul sam New Game+ na Survival, sa ovim sejvom sa Classica. Mogu komotno sad pokupit sva preostala oružja, i priznat će mi, jel?