blade Pomalo, Leeds je očajna ekipa.
Trenutno je. Jež ga, nemaju 8 prvotimaca, to bi bilo puno za bilo koji klub.
I naravno, Arsenal je to trebao pobijediti, i sve osim pobjede bi bio neuspjeh.
Ali zato Southampton(donekle), a posebice West Ham, nisu loše ekipe. Arsenal je pobijedio obje.
Još uvijek ostaje gorak okus zbog UTD i Evertona.... po meni se tu moglo uzeti barem 2 boda, i to malo boli....
Ako se okrenemo oko sebe, biti ovako visoko na tablici(svjestan sam da imamo više tekmi, ali neka nas drugi stižu) i u ovakvoj formi oko Božića je san koji postaje java.
Ispiti će se nizati za sve ekipe....
Arsenal do kraja godine ima Sunderland (kup), Norwich i Wolves u ligi....
Kada bi uspjeli dobiti sve tri tekme, i u Novu Godinu otići na CIty s takvim nizom, tada bi rekao da ćemo uzeti NAJMANJE bod na Novu Godinu.
Auba je out, Laca brutalno radi za ekipu, uvlači se na poziciju 8 i 10, i otvara mladim lavovima da utrčavaju u prazan prostor i idu na reallziacju.
Napad je sve bolji, obrana je konstantno dobra, po meni jedino vezu treba učvrstiti. Partey ide malenim koracima prema gore u formi, no Xhaka je u obrambenom dijelu jako nepouzdan.... na ovoj je utakmici, po meni, napravio start za minimalno žuti, ako ne i crveni, dobro je prošao.... u napadu je čak bio dobar.
Nadam se da će se Mali Sambi opraviti od korone, i da će se na treninzima nametnuti i na neki način istisnuti Xhaku iz ekipe....on je budućnost kluba.