greyback Bravo Dinamo! Drago mi je da su pobijedili i prošli skupinu, između ostaloga i zbog one gnjide Vlašića.
Matador Al me prerezalo kod ove zadnje West Hamove šanse. Lopta na 5 metara, a Livaković stoji kao ukopan. Već sam je vidio u golu.
blade Moyes dobar čovjek poslao D ekipu. Potvrda da se radi o najboljem treneru svijeta trenutno. Niksi je kriminalan i dolazi na naplatu odbijanje treniranja u Rusiji i cijela drama oko transfera.
buz Imaju 9 utakmica u 12. mjesecu, bilo je za očekivati da će odmarati igrače. Svejedno solidan nastup Dinama, nije za umrijeti od ljepote, ali hrabro i muški odigrano. Dajte nam tu famoznu Barcelonu.
escoban sta je ovo danas hajduk gubi , bvb gubi , bayern gubi , chelsea gubi blago onome ko igra kladionicu
ThomasAAnderson Moguće da će ponavljat, debate traju. Koji kaos su uspjeli napraviti od faking loptica.
ThomasAAnderson Torgue Pomiješali su kuglice. Izvukli Villarreal i onda zabunom u ždrijeb stavili United koji je s njima bio u grupi i izvukli ga. Pa je kompjutor United označio izvučen i onda ga nisu stavili u sljedećom izvlačenju.