Iskreno ja kao navijač Reala bi radije da ga ne kupe ove sezone, nego čekaju da mu istekne sljedeće sezone pa čak i pod cijenu da na kraju ne završi u Realu. 180 milijuna za čovjeka koji ima još jednu godinu ugovora je previše pogotovo u ovo doba korone kad svima ide cijena dolje i kad se s tim iznosom može dovesti 4-5 dobrih igrača za pojačati sve pozicije.
Flipper
Trenutno imamo 2 desna bočna + Vazquez, dva lijeva bočna + Gutierez i 4 stopera. Oke ako bi se nekoga riješili, ali obrambenih stvarno imamo dosta i nije takav propuh iza kako se možda čini nakon 3-3 s Levanteom gdje su svi golovi rezultati nevjerojatne (ne)sreće. Nacho je toliko zahvalan igrač da mi je užasno drago da je napokon došao na svoje i igra u prvoj. Bojim se samo da će ga Alaba izbaciti iz prve kad se Mendy ili Marcelo na lijevom boku vrate. Militao je prošle sezone pokazao da izrasta u jednog od najboljih stopera.
Sredina je oke. Nažalost ozljede se događaju i to ne znači da treba imati 10 veznih za pričuvu. Sljedeće sezone bi Pogba trebao besplatno stići tako da ćemo stvarno biti oke popunjeni uz Valverde-a, Kroos-a, Casemira, a možda čak i Modrića još jednu sezonu.
Uglavnom, mislim da imamo ekipu za osvojiti La Ligu ove sezone jer je liga blago rečeno katastrofa. Naravno, ovakvu može svatko osvojiti, ali vidim neki pomak u igri prema naprijed u odnosu na prošlu sezonu i vjerujem da će to Carlito posložiti.
Ja sam bio za Haalanda prije nego za Mbappe-a, ali za njega, njegove zahtjeve i zahtjeve Raiole neće valjda nitko osim City-a i PSG-a imati para.