buz Pa realno, stvarno nemaju. Po meni se nalaze u istoj situaciji kao i Milan i Inter sredinom prošlog desetljeća. Transferi su im pametni, koliko god rezultati nisu dobri. Tu ima stvarno dobrih ulaganja koja bi im se mogla isplatiti. Arsenal je dugo prolazio kroz smjenu generacija, do te mjere da se i ta generacija sada mijenja. Mogli su svašta pričati o Wengeru, ali njegov je nogomet barem bio gušt za gledati. Nisu ih uzalud zvali Malom Barcelonom.
Danas? Danas su stvarno sprdnja. Od nekoć velikog kluba to kluba kojemu reputacija stare slave i besmrtnosti pada u zaborav lošim vodstvom i još gorim mentalitetom igrača.
Stvarno ne znam što bi se trebalo promijeniti sve da Arsenal oživi, ali meni osobno tu nije stvar trenera, već uprave, ugodnih ugovora i igrača kojima nije nimalo stalo do vlastite igre jer se osjećaju ugodno i sigurno znajući da ih se ne mogu riješiti. Bilo je tu groznih kupovina (Luiz, Willian, Bože sačuvaj), ali očito je da nešto kolektivno ne valja.
Liverpool je ako išta, uvijek imao konzistentnu podršku navijača, atmosferu i osjećaj kao da je nogometni klub, a ne modni brend za Adidasovo eksperimentiranje.
Možda navijam za Liverpool, ali kao ljubitelju nogometa bi me oduševilo da se Arsenal ponovno uzdigne i pokaže zube, a ne da se svodi na to da im se sa tribina dere da su samo sranjski Tottenham.