Flipper

Ja sam otpisao sezonu čim se Carvajal ozlijedio, a zamjena je jedino Lucas Vazquez.

Nisu jedino trebali dopustit da ih naguze ovako, ali tipični Real kad im ne ide protiv Barce

Bar nije petarda, to je uspjeh večeras 😆

Lik je prodao istu stvar u dvije utakmice, nevjerojatno. Zapravo ovo je bilo savrseno za Mbapea

najmocniji real..bllablabla..i onda dobijes 4 komada…..no sad to vise nije bitno jer imamo 15 liga prvaka………sramota….

Genesis

Bio je Real oke, Vini 100 postotna šansa u prvom poluvremenu i goal Mbappe-a iz zaleđa od par centimetara. Drugo poluvrijeme tri 100 postotne šanse, ali eto realizacija nula. Ne kažem da su trebalo pobijediti, ali mogli su odigrati X bez problema.

Di vam je onaj Bellingham ovih dana (citaj sezone) 😃

Kad sam govorio da je lik precijenjen english boy tu ste me prakticki sprdali, decko je nest'o nesto.

chono a jbg to se broji samo kad Real osvoji Ha-Ha-Ha

Salu na stranu, bila je Barca stvarno unazad 5 godina dosta losa. Naravno, bilo je tu nekih bljeskova tu i tam i ta titula spanjolskog prvaka, ali to je nedovoljno za klub kalibra kao Barca. Ali sada se bome imamo cemu veseliti, strasnu ekipu je slozio Flick.

Flipper lik je iritanan, ali su ovakvi videi dno i rezultat bolesnih umova

Godinu dana prekasno, barem. Iako nije ni on kriv za sve, koji je on već po redu iza Fergusona koji je neuspješan?

Šteta, čovjek je imao viziju, baš se vidjelo po rezultatima ove sezone 😆

buz mou je bio uspjesan, a i Moyes da je ostao i da mu se dalo vremena kao ovome. Tko ih jebe, neka krenu ispocetka i druge lige