Bože koja iscrpljujuća utakmica za psihu. Bayern satrao prvo poluvrijeme, ne pamtim u novijoj povijesti kad je netko toliko stisnuo Juve i nadao sam se nakon poluvremena i prvog gola da će se trgnuti i da će krenuti na bolje u drugom poluvremenu, no ovi su samo nastavili.
Prava je šteta da se Juve trgnuo tek u 60. minuti i tad počeo igrat nogomet, pokazali su da se može, stvorili su nekoliko jako dobrih prilika, i iako je Bayern propustio jednu veću još u prvom poluvremenu (jedan od najvećih promašaja ikad valjda), Juve ih je itekako propuštao u zadnjih pola sata i pokazali su da se može i tog Bayerna dobit. Remi koji je na papiru pozitivniji za Bayern i koji ih stavlja u jasnu ulogu favorita, ali momentum je ipak mislim na strani Juventusa nakon ovog fantastičnog izvlačenja iz mrtvih, te očekujem jednako tešku i neizvjesnu utakmicu na Allianz Areni. S obzirom na to kako je počelo, i da su krenuli s potpuno krivim pristupom i filozofijom i da sam skinuo Allegriju sve zvijezde s neba, na kraju sam zadovoljan, dobili su šamarčinu ali ju učinili najpozitivnijom što može biti.