Izmedju ostalog pise kako je udruga do sada cijelokupan iznos clanarina ustupala hajduku!
Ti nas sve smatras ovcama i taj nas hajduk smo MI stvorili da bi nas klub digli na noge i ako mislis da netko opet pljacka klub to nije istina jer smo svi stavljeni u sluzbu Hajduka
Što su trebali uzimati novce od Hajduka? Vidiš ti dobrotvora oni su Hajduku ostavili novce od članarina.
Ko to MI? Ko? Daj mi te ljude? Koji su to? Oni koji se učlane? U tom slučaju Hajduk ima 15.000 navijača.
Daj sa tim glupostima o sluzbi hajduku i ostalom obisi mačku od rep.
Jedino što da udruga radi je obmanjuje...o kakvoj stabilizaciji govore oni? Ekipa dole prima i dalje minimalce...predsjednik ima bruto plaću 50k kn, a oni o troškovima? Kako ne vidiš što se servira?
Znači kupuju klub jel? Za koliko godina? 30-40?
Isto tako govori se da su rezultati "nebitni" jel da? Zna li ta ista ekipa da Hajduk ne bi bio ono što je i imao toliko navijača da nije osvajao trofeje? Kao i svaki klub...
Moze????jedno je moze a drugo je da uzima!
I jos nesto stalno pokusavas popljuvati nas hajduk i ti i ostali i 7vadite neke stvari,a zasto?zato sto bi nasli nekog debelog amerikanca i njemu ga prodali e nece moc!
Taman bio u ovakvom stanju 100 god ali ce ostat nas!
Fenix ti mene ne shvacas ja bi dao sve za taj klub i nikad mu necu okrenut ledja nikad ali ja govorim konkretno o ovoj situaciji u kojoj je gospoda morala bolje postavit uvjete.
Moja je clanarina uplacivana ima 10 god i bitbce i dalje ma tko god vodio taj klub
Di sam napisao da uzima? Pogledaj što sam napisao u svom postu:
NH ima klauzulu u ugovor s Hajdukom da od članarine koja se plaća Hajduku oni mogu uzeti do 25% od te članarine za njhove potrebe
Čitaj jbt...imaš oči.
Kakvi amerikanci? Evo čovjek iz Splita zelio nešto napraviti i ta ista mala grupica ljudi govori ko će šta sa parama napraviti.
Naš klub? Od koga Rilova i ekipe? Pojasni to, aj molim te, ali prvo čitaj sve kako treba i ne skači sebi u usta i ne pravdaj čistu obmanu koja piše u ugovoru.
To nijedan klub svijeta nema i točka.
Da sutra umjesto rilova dodje pero i njemu bi se naso neki ku.. tako da tko god ja tamo bit ce pljuvanja po njemu.
Sto je mamic htio napravit?sto?
Od pocetka su se znali planovi naseg hajduka samo je to mamic na neki nacin sad ubrzao htjeli mi to priznat ili ne.
Hajduk je stao na noge neki su ga gurali u stecaj,dr je stvar sto je dinamo onako jak i sto je rijeku uzeo onaj talijan,hajduk bi i da nije bilo nikakvih problema i da je bio stabilan fimancijski klub opet bio treci jer su jednostavno ta dva kluba htjeli mi to priznat ili ne u puno boljoj situaciji
Ali ko su oni? Daj mi to reci? Koji planovi NH su? NH je tu da kontrolira nekakve izbore koliko ja znam?
Kakve noge stari moj? Daj mi dokaz pls...
Bravo da su bolji...
Ma s tobom je rasprava besmislena...jučer jedno, danas drugo, sutra treće.