Prika moj počni ti navijati za Dinamo i riješio si se problema , love ima jer je tu tata, a stolice se ne pale jer nema navijača
Ako nemaš ništa pametnog za kazati zbilja nemoj gluposti švrljati.
Kao prvo tebi se nisam niti obratio pa te molim da mi se ne obraćaš takvim tonom, a kao drugo otkud tebi pravo da sudiš dali je moj post namijenjen nekome drugom glupost ako ti smeta nemoj čitati i adio
@jonysmola - nisam vidio tvoj post ako nisi primjetio obratio sam se izravno Priki kojeg poznajem puno puno duže negoli tebe pa nevidim zašto ti smeta.
Pa mislim onda se netko taga sa primjerice Nexus ili citira.
Napisao si to direktno ispod mog posta i onda navodiš paljenje stolica i novac kod dinama...očito je da Prika nema problema sa tim tako da je jedino logično bilo da je to upućeno meni.
Prika
Pa boli me kuki šta ćeš mi zadnji put odgovoriti (iako nećeš) jer eto iz ovog primjera si upravo naveo da se NE SMIJE kritizirati ništa protiv Hajduka ili nečeg vezanog uz klub jer eto se ja pravim glup lol, a nisi dao ni jedan pravi argument, a gore si nave za pola stvari da "ne znaš točno"ili šta već...ja navedem o financijama, a ti mi tvrdiš da "znaš" da to nije istina i ostalo.
A jbg Baki...daj mi nešto jer ti ja lijepo objasnim, a ti ko neki najveći zatucani navijač koji ne vidi dalje od baklje na sjevernoj tribini i crnjenje drugih za neuspjehe nas. Kad kažem nas mislim na Hajduk i zadnjih ne znam koliko godina.
Andrić je dokazana budala...pa on se slizao sa Vučevićem i potjerao primjerice Varvodića...ali "on je odbija mamč'a i njegove pare on je bog isus"
Ti me lijepo demantiraj da Hajduk plaća sve i da je financijski suprotno od onoga što ja tvrdim i tjt.
Ne vidim problem.
Kako se pravim glup? Mislim da je sve vrlo jasno.
Što se tiče baklji rekao sam svoje, a tako misle i drugi (čitaj: večina) pa vi palite i drk*jte na dim,vatru,topovske i uživajte u kaznama i praznim stadionima pa i potencijalnom izbacivanju iz euro natjecanja.
Ja prvi želim da uspije projekt, ali ne može i neće to je činjenica jer svi gledaju svoje interese čak i gore nego ekipe prije.
Želiš li priču o tome kako je Hajduk prije mjesec dana istekao ugovor sa Porsche Splitom pa su izgubili aute koje su im davali jer nisu mislili unaprijed da produže ugovor tj sponzorstvo sa njima pa su ih odbili iz Porsche Splita pa još nisu našli nove...sada rentaju aute jer su nekim igračima obećali auto u ugovoru pa ne mogu ispuniti to...uzeli su rent-a car.
Vučević koji ima svoj auto privatni ne želi koristiti već je tražio (i dobio) renta car koji Hajduk plaća...također ni Brbić se nije želio odreći svoga.
Odbili su ih iz Renaulta i Forda, a koliko sam čuo i Fiat ih je odbio...
Vjerojatno si i to "znao".