Ova utakmica je čisti razlog zašto više ne idem na Poljud...napušu atmosferu, dođe 20 tisuća derbi navijača, hajduk odigra ko govno iako nam sudac pomaže i i dalje gubimo 3-0...
Sada ću slušati priče o "mladosti" i "neiskustvu" ma idite u pm sa tim glupostima.
prika, ne ideš ti radi toga, nego jer ti je dopizdija hnl u globalu. inače se ne slažem da se napuhava atmosfera, bar kod hajduka to ne triba. rijeka je bila bolja, zasluženo pobjedila. i pišem sa 7 dana odstojanja, tako da nema priče o mladosti,neiskustvu itd
Prika.
Ne idem zbog nesposobne i lažljive uprave kao i Našeg Hajduka.
Jednostavno.
zasto je lazljiva uprava i sto bi ti to promjenio?
A nas hajduk smo svi mi clanovi,zasto ti oni smetaju?to ko u mene puncu koji nema pojma o nicemu samo se zna derat kad izadju prica o nasem hajduku da su uhljebi ovi ili oni.
Nas hajduk smo mi i moze svatko poc na sjednice i razgovarat,i da nije naseg hajduka jos uvijek bi pijani kerum i svagusa setali hodnicima i tisucu jos takvih.
Zasto se i nas nebi nesto pitalo?ako se vec zivi za taj klub,sve pare sto imaju davaju i zasto se onda nebi i bas nesto pitalo!?najbolje da dodje opet neki pekar koji nema veze s nogometom (da se nitko ne uvrjedi) i sjedne i pravi dar mar iducih pet godina!
Da nije naseg hajduka ili torcide Hajduk bi se ugasio,mi smo bili na dnu,danas to malo izgleda drukcije i bolje.
I nikad se nije preuvelicavala atmosfera bar tamo nije,neznam kako mislis preuvelicavala u kojem smislu?!
A derbi navijaca ima svugdje u svijetu pa tako i u nas ali nebi svugdje u svijetu bilo 15 000 da im dodje opet bez uvrede jedna istra!
Prika aj lijepo me poslušaj...
Pa jednostavno je lažljiva.
Evo dati ću ti primjere:
Brbić i Co. dođu i kažu da će oni do 2017-te poslovati bez prodaje igrača - to je nemoguće za bilo koji klub...prodaja i kupovina igrača je glavni način poslovanja SVIH klubova te je to čista demagogija.
Drugo je to što oni daju primjerice Kiša za 200-300k eura i gube odličnog JEFTINOG napadača koji im (vidi ironije) sada kronično fali, a imaju jednoga koji jednostavno nema veze sa pravom kvalitetom i jednoga koji je roba s greškom (iako taj ima potencijal, al jebaji ga kada je roba s greškom), a Kiš je mogao donijeti velike novce za 2-3 godine.
Plaćanje minimalca cijeloj radnoj zajednici da se "brže stignu neisplaćene plaće" - ova je jaka...znaš li što je najbolje? oni ne isplaćuju redovno niti jebene MINIMALCE...a kamoli tek ona ostala dugovanja što ljudima moraju nadoplatiti jer im plaća inače jednostavno nije 2400-2500 kn već ionako mizernih 4000-4500 kn. Više manje još jedan čisti flop i laž.
Smanjujemo dugove iz prošlosti i ne stvaramo nove - da...ne. pa javna je tajna da Hajduk duguje i stvara nove dugove prema običnim svakodnevnim računima za struju, čistoću i običnu nabavu, a gdje je tek telefon,net i ostalo.
Također kako nisu stvorili novi dug od 30 milja kn kredita koji ne otplaćuju (sry,ali meni to nije nikakva otplata kredita,ako su tek otplatili doslovno sitniš od 3-4 milje kn u 3 godine, a imali su prvotni rok od 5 godina da se SVE isplati), pa je grad na kraju produžio otplatu sa još kamata itd. Smjeh.
Iskorijenili smo politiku iz kluba itd - ovo je opet neistina jer kontrolni paket kluba drži nitko drugi neko Grad Split ilitiga politika...a kome polažu račune na tematskim sjednicama u gradskoj vijećnici? I koga se molio kredit nego od politike kada se dobio na silu? Tako sam i mislio...
Ovo ti je samo vrh sante, ali nije problem još nabrojati.
Što se tiče Našeg Hajduka i onih "najvjernijih"...uff.
OK pa činjenica je ta da ti "najvjerniji" zarađuju zlatno sponzorstvo UEFI svake jebene godine u lijepim ciframa tako već 10 godina.
Isto tako je činjenica da ti isti "najvjerniji" pale stolice "svojem klubu kojeg najviše vole"...lijepi primjer si imao protiv Rijeke ovu zadnju utakmicu...125 stolica je zapaljeno, vatrogasci ulaze sa šmrkovima itd. pametnom dosta.
Da sada će se reći: "ali to su samo manji huligani koji pale itd" nisu i ne pušim tu kenjaru...isto su tako zapalili cca 50 baklji na utakmici sa Rijekom...jel to slučajno neorganizirano i jesu li to "samo manji huligani"? A sjećaš li se onoga natpisa jednu utakmicu kada je bio (mislim protiv baš te Istre 2013-te god) kada ih je zamolio Brbić da ne pale baklje, topovske itd. glasio je: "Možemo šta oćemo kad oćemo,al danas zbog Hajduka nećemo!"...ma jel se vi šalite?
Isto tako iznenadio bi se koliko ljudi se sere na Naš Hajduk...dođi na Isto koji put...ma u stvari na bilo koju tribinu pa pitaj ekipu šta misli o tome. Iznenadit češ se.
Ja znam da ćeš ti braniti Naš Hajduk i tvojih 100 kn šta si da na članarinu...ali nažalost nisi nimalo objektivan i realan.
Isto tako taj našmrkani Kerum je i dopusti NH tako da ne vidim čemu buna protiv idiota koji je omogućio djelovanje NH samo zato šta ga je bolio kuki za Hajduk i ostali sport u Splitu?
BTW ja nigdje nisam spominjao pijanog Svagušu ili našmrkanog Keruma da vode klub...to si sam ubacio.
evo sad da odgovrim,poslusaj ti mene:
odmah da razjasnimo nisam neki ljubitelj ali ni mrzitelj Brbica,da se razumijemo u nastavku price.
i jos jedna stvar,ne pricamo o Real madridu,treba bit realan i treba podvuci crtu od prijasnjih godina hajduka i sadasnjeg!!!
-ja neznam gdje je to Brbic rekao da nece prodavat igrace do 2017,to je apsolutno nemoguce pogotovo u Hajduku gdje se jedno vrijeme dolazilo ko u shoping centar,sad je to drukcije zahvaljujuci njima,stavili su neke stvari na svoje mjesto i klub konacno funkcionira za razliku od prijasnjih godina.
Kis kao igraca nam ne treba i svaki igrac koji ne zeli igrat u Hajduku neka odjebe pa taman to bio messi,i neka su ga prodali,ja bi mu jos dao nogu u guzicu,odmah trazi ugovor ko bebeto nakon 4 kola,slazem se da ga se zajebavalo godinama ali ako prika ne zelis igrat ili sjedat na klupi ne trebas mi u klubu i neka su ga prodali taman igro kadet kao napadac.
Ohandza je igrac kakvog odavno nije bilo u Hajduku i vrhunski napadac,nemozzes rec da je roba s greskom,u redu ozljeden je ali taj covjek je igrao u 2.hnl lizi do sad i mozda i nije toliki profesionalac kako se cini ali s vremenom ja vjerujem da cemo imat vrhunskog igraca spremnog na sve,sad ima dosta pehova jer je tu ozljedu donjeo sa sobom a ovi su ga tjerali da igra jer je bio u vrhunskoj formi,iskreno i ja bi!
-placanje minimalca iskreno nisam u to siguran,stvarno nemam tu informaciju pa necu puno kenjat ali po mojm saznanjima(a mogu ako zelis bas dobro ispitat kakvo je stanje) ljudi dobijaju placu,jest da nekad kasni ali dobijaju,a sto se tice kakva je?kakva je takva je!nekad se znalo dogoditi da ne dobiju par mjeseci a danas nije to slucaj,mozda ali mozda kasni ako kasni 15-30 dana ali opet govorim mogu pitati,ali sigurno nije ovo sto ti govoris!
-o smanjenju dugova necu pricat to JAKO DOBRO ZNAS I UVIJEK ALI UVIJEK TO SPOMINJES A SAM ZNAS DA NIJE ISTINA:
79876 kostura je izaslo iz ormara,koliko neisplacenih placa,dugova za struju,vodu,pa nisu bili sposobni odrzavat ni stadion,i tisucu stvari koje ne smijem ni rec(sramota me) uz sve to nikad gori hajduk uz nikad jace ove iz zagreba i njihovog gospodina mamica i njihove lige,uz umalo stecaj(sjeti se torcide ispred banovine) oni su sad tu gdje jesu,necu ti izbacivati brojke jer bi stvarno pisao dva dana ali sad klub funkcionira,i samo jednog ali samo jednog igraca kad bi prodali za dobru lovu(4-5 mil eura) bi i kredit vratili i zavrsili godinu u plusu,iovako se govori da cemo biti oko nule.uostalom ja imam kredit isto i nemora znaciti da sam automatski kokuz,ako ces jednostavnije!
a sto se tice ggrada splita pa oni su znali da ce moci produziti otplatu,bit je bila da dobiju kredit,malo pokvareno ali pare ce dobiti!
-sto se tice politike?dobro znas prika da bez sugave politike nigdje ne moze pa tako ni u hajduku,nismo iskorjenili jer je nemoguce ali da je ima dosta manje nego prije to je istina,nema vise uhljeba po kancelarijama i ima nekakav kodeks po kojem se biraju ljudi u zajednici.
-sto se tice naseg hajduka e tu prika neka placaju sponzorstvo,ja sam za bengalke i pravo navijanje,doslo je vrijeme da si super kad dodjes uzmes kokice,nakitis se rekvizitima i samo znas da pljujes ako ne ide a ako ide sjedis i zderes(govorim o navijacima po dr ligama),meni je to uzas,ja volim kad se dimi kad se druka i kad se podrzava svoj klub,sad ces rec jeli se podrzava tako sto placaju stalno kazne?!po meni ja to ne gledam tako,to je nas nacin navijanja godinama i dio navijackog repertuara i nece nam to izbit ni jedan sugavi platini ili gospodin mamic jer je ljubomoran na tonece to nitko uzet.po meni su se dosta smirili i nema toga vise ali ja sam protiv,ja bi sad jos vise palio,nebi bacao u teren ali bi palio,jer smo po tome uvijek bili posebni!
-sto se tice stolica.tu se nadje uvijek par budala koja zapali jednu stolicu i izmedju nje i druge stavi papir i samo prelazi s jedne na drugu,i tu je stvarno ta prica ima uvijek budala pogotovo kad jedan drugog vide da pale.to se dogadja kad je rezultat katastrofa i kad s eni tebi kao navijacu neda njemu govorit ugasi to debilu nego te dere crnjak i ne zanima te sto gori oko tebe,u takvih sam dosta situacija bio i nisam ti moga blize taj osjecaj opisati!
za bengalke sam ti rekao i sto se tice transparenta bio je upucen glavonjama koji pokusavaju na sve nacine kaznit klub zbog benga,i vodstvu Hns-a koji je bas u to vrijeme glumio nesto,i NEKA SU IM NAPISALI!
a brbic ih je molio jer je upravo tad bilo zestoko sankcioniranje,i nije poruka njemu bila.
-ne branim ja svojih 100kn,ja tih svoji 100kn davam Hajduku i kad davam mislim Boze evo im pa taman im pomogo za 5 metli sutra,NAS HAJDUK=CLAN HAJDUKA.ovo NAŠ zavarava ljude,i neznam zasto ali zasto ljudi imaju nesto protiv njih?jesu li oni nesto napravili?
ja sam clan NASEG HAJDUKA i mi svake cetri godine biramo ljude u nadzorni odbor a taj nadzorni odbor onda bira predsjednika i radi sto i svaki nadzorni odbor i sto je tu lose?
nemoze se dogodit da netko dodje i jase po hajduku,svi mi clanovi dobro vidimo tko nam moze pomoci i tko je sposoban za tu funkciju,ista stvar kao izbori i mi ih izaberemo a oni sutra davaju predsjednika kao na izborima premijer.i tko je protiv ljudi koji daju svojih 100kn SVOME HAJDUKU I IZADJU NA IZBORE?samo oni koji vole kenjat i samo kenjat,neka da 100kn pa neka dodje i neka vidi kako sve to funkcionira,uostalom ima svako malo sjednica na kojojn svaki covjek koji je clan moze doc i izjasniti se i svi ce ga saslusati.
u nas u Hr nista nevalja i samo se kenja i njorga,a pogotovo u hajduku gdje je bilo dosta uhljeba i svi su od njega imali korist a sad kad ih se odjebalo onda ne valja ovo ne valja ono.
HAJDUK prije 6-7 godina i ovaj nemaju veze s vezom,sad se tocno zna tko za sto odgovara,zna se hijerarhija i ide na bolje tko to ne vidi ili je ljubomoran ili corav!sve se poplacalo dugova sto je bilo,kredit ne spominji jer je to KREDIT!
sto se tice keruma spomenuo sam ga kao primjer.dobro znas tko je on i sta je on,i jedina stvar dobra je bila taj kodeks!
njega i svagusu sam ubacio kao primjer da nemoze vise doci neka budala i vodit hajduk kako njemu padne na pamet!
HŽV