herc 21.09. 21:00h: DINAMO - Astana 05.10. 18:45h: Ballkani - DINAMO 26.10. 21:00h: DINAMO - Viktoria Plzen 09.11. 18:45h: Viktoria Plzen - DINAMO 30.11. 16:00h: Astana - DINAMO 14.12. 21:00h DINAMO - Ballkani
chono Brijac nema, ali pogledaj u vlastito dvoriste. Ista nastrana bagra kao u svakom klubu preplacenih praznoglavih mamlaza: https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/skandal-kakav-se-ne-pamti-trojca-igraca-real-madrida-uhicena-zbog-snimke-s-maloljetnicom---802219.html?fbclid=IwAR2NSCRstKKrzR6XJK6SZqsq-huFwJZl7Iso30ieMxwQ7U22rXO7kA6QRVo_aem_AR7RpsEGBNk0vxIhkr4np-LQmcJrJgISrdb2mfO-bLCQVr1bGHgIm9qcPpTAzeGiHZH2d-3oQRgVQb93s1BE3MKw
Brijac Mislio sam da je Ten Hag napokon lik koji bi mogao dovesti tu ekipu u red i uspostaviti neku dobru igru, ali vidim da čovjek jednostavno nije dorastao zadatku 😆
chono Brijac daj vremena da se rijesi ugovorskog smeca, to je proces. Ne ide preko noci Edit: Volim biti marginalac, pogotovo ovako u Istri 😁
chono Jutro sam zapoceo jacom kavom s manje mlijeka. Jucer si pripremio taskove koje bi trebao bez puno stresa odraditi na poslu, dan je ugodan i lijep, imam playlistu za radni dan, rucak ce biti lagan i ukusan i planiram odraditi trening. I sad se mislim gledat ili ne ManUtd, hocu li izdrzati 30min?
gusterko Torgue Bod iščupan na guzove, ubili nas u prvom poluvremenu i da nije bilo njihovih loših reakcija plus par odlični obrana Popea moglo je biti komotno 3:0 za Milan već u prvih 45 minuta. Previše je tu bilo grča i previše impresioniranih igrača da bi išta odigrali, drugo poluvrijeme dosta bolje ali prema naprijed opet ćorak ako izuzmemo onu veliku priliku koju je pred sam kraj zapucao Longstaff to jest odlično mu je obranio rezervni golman za kojeg iskreno nikad čuo. Veliki bod kao tri kuće jer smo bili totalno nadigrani ali se nadam i vjerujem da će na St. James Parku to ipak izgledati puno bolje. Kako god ispadne na kraju LP je tu nakon dugih 20 godina suše i Tininog hattricka protiv Barcelone (ispravak ovo je bilo prije 26 godina a jesam mator jebate). Nisam zadovoljan igrom ali rezultat je tu a Trippier je sinoć opet bio maestralan….
chono DarkPunisher neznam, fali vecina obrane, nema Mounta, napad je katastrofalan, a momcad uopce ne izgleda niti igra dobro. Prosle sezone su izgledali bolje nego ove, nevjerojatno. Ne bude jos nista od kluba dok se ne rijese ugovornih utega i Glazersa