Prika Prodali najbolje igrace i sad kupuju po Japanu… Ne znam kako im je iz guzice u glavu doslo da ostave Petkovica… Ubila ih Sparta ko da je Barcelona
Prika Nwmojte se ljudi bojati za koeficijent! Mi uzimamo ligu ove godine lagano i cim uđemo u ligu prvaka s Perisicem napadamo Real Madrid i ekipu
escoban Neznam sta si uprava dinama misli od sljedece god krece nova LP skojom dolzi i masu love, a oni prodali sve sta valja…
chono Prika ispao je jos gore, popio tricu od poluekipe koju je trebao nabiti s pola gasa. Pripremi si sajlu da ti se spah ne prekine
Prika Haha..ajde smiri se..nisam dosao provocirati iako tako ispada ali morao sam dati komentar nakon sto izgube 4-1. S tim da su prvu dobili 3-1. Boze sacuvaj
chono Prika jos gore od toga. Mislim, ruzno je izgubiti 4-1, ali je ruznije sa ovakvom igrom, odnosno izostankom iste
Prika Ma katastrofa. Ovo je katastrofa,prodaju Livakovica na dan utakmice…Ivanuseca za 10mil…ma da ga prodaju za 30 ne mogu naci takvog igraca…gdje ce sad kupovat?! Nije moje da se petljam,nama odgovara da ste u kupusu ali ovo je katastrofa
chono Prika ma ok je i to, smjena generacije, mozda se i poslozi do polusezone. Duga je godina. Lova je sjela, karte su na stolu kakve jesu, sad ce se graditi. Samo da pasa ova famozna skupstina i da se odrezu i posljednji krakovi
Loki Dogodine ih opet čekaju najjači klubovi. Ne može se ovako. Dva zicera su promašili. Nije ovo Belupo. Opet sve na polumrtvome Dinamu.
greyback Gledam Rijeku kako igra protiv 10 puta skuplje momčadi i ne mogu vjerovati da je to ista ekipa koja je onako degutantno skinula gaće na Poljudu i Maksimiru. Jebem im sve po spisku. EDIT: Ovaj Sopić nije čist, za usporediti utakmicu i smrt roditelja mora ti faliti popriličan broj dasaka u glavi 🤮
chono Meni je sad cijela setimana u banani, jer je Dinamo zgubi. To ne more kapit bilo ki. To je ljubav. Sva srica pa je petak…