Fenix Zna li tko kako je Arsenal igrao? Torla ništa ne javlja
Moraš me tagirati, nisam ti prečesto na foumu….
Arsenal je igrao dobro, bolje nego zadnji puta kada su ove dvije momčadi igrale…. a zadnji puta smo ih dobili jedno 3:1, a sada iako smo igrali bolje, rezultat je nepovoljniji.
Mi imamo ExG 3,23, oni 0,5, a rezultat na kraju 2:2.
To je nogomet, jednostavno skoro pa jedini sport gdje uz takvu dominaciju, nije garancija da ćeš pobijediti.
Ono što se sada nadam je da Arteta ima "muda" vratiti sve na početne postavke, formaciju, igrače na pozicije i slično. Pogotovo sada za United.
Time će jednim dijelom "priznati" da njegov "eksperiment" nije urodio plodom, a s druge strane otključat će si momčad, koja će prodisati punim plućima i početi dominirati kao što osobno vjerujem da i može.
Još me muči Gabriel, nitko ne zna točno koji se tu k…. dešava. Prošle godine top 5 braniča u ligi, ove godine zamrznut na klupi i zbog toga sve pati, cijela momčad. Jbn brazilci iz favela, lova ih kvari, a i trebe oko njih, i onda ne razmišljaju trijezno svojom glavom…. ako je uopće točna ta priča da je pričao s Arapima oko transfera…. nemam pojma…..
Al ne brinem se, treba sada do kraja prelaznog roka riješiti 3, 4 igrača…. da si olakšamo budžet.
A s ovima koji ostaju krenuti u normalnu postavku i igru od prošle sezone. I stavi napadača na njegovo mjesto, u prvih 11, u špicu napada. Kai to nije, i nemamo sada vremena čekati ga. Amen
Nadam se da si zadovoljan predsjedniče