Tuhy Na stranu loš ManU u 2. poluvremenu, onaj nesvirani penal u prvom je žešća krađa. Ak ono nije ruka, ja više ne pratim nogomet.
chono Tuhy bilo je i u njihovu korist proslu sezonu. Malo te zakinu, malo profitiras, to je tako. Medutim, United je klub prevelikih ambicija da se vadi na takve situacije.
escoban e jbg… Izgleda da ce Grci ostat crna tocka nasim klubovima Edit: jos sad imali vise srice nego pameti ja bi svira penal za ruku
Loki Dinamo nema trenera. Pet minuta nadoknade, pa razbij Grcima ritam s izmjenama. Lik je izgubio utakmicu.
Flipper Pa btj ovo se nije dogodilo. Sramota stvarno. Čovjek obrani penal u 99. minuti i oni ko jebeni kipovi stoje.
Flipper Mislio sam da poslije Hajduka ne možeš ispasti na takav luzerski način, ali Dinamo je upravo nadmašio sve. Morat će Dinamo vratiti Krunu da spasi sezonu jer od Bišćana nema sreće.
buz Ovo je sramotno, ni manje ni više. Ovakva 2 gola primit. Prije 4 dana dobiješ gol u 90-oj i opet isto napraviš, nevjerojatno.
Fico chono Ovo je najsterilniji United unazad desetak godina, a konkurencija je zestoka u tom periodu Mislim da psiha malo jebe zbog silne kontroverze s Greenwoodom i optuzbama na racun Anthonyja.
chono Fico jebe njih dobra imena na papiru, nedostatak kemije izmedu igraca, posebice na relaciji Casemiro - Mount, te manjak profesionalizma kod Antonya. Ostatak "nomcadi" uopce ne djeluje kao momcad, a realizacija je smijeh.