Loki Znači ovo je smiješno, koliko prilika i zicera promašiti i još pokloniti penal… Edit: ovo je tesko za gledati kakva nepreciznost i što se sve promašuje. Ovaj paok daje na pladnju sve, nevjerojatno.
escoban Pa jel ovo moguce jaci smo od ovih duplo, u vi utakmice 20 dobri prilika a oni 1 poklonjeni penal i jedna stativa 😞 Stvarno smo prokleti… I btw. HRT najgore misto za gledat utakmice, pojacali ovog komentatora a stadion skoro mutali uzas…
Loki escoban Ja se tjesim da ovi igraci, osim Livaje, nesto valjaju ne bi igrali u hajduku, ali ovo je vec smijesno, sto se promasuje i koliko je paok lopti izgubio na 16 metara…
Loki Jedino ppzitivno je da se ova patnja zavrsava veceras… sad se mogu okrenuti 2. mjestu u prvenstvu…
Garrus_V Ali po meni je PAOK puno ozbiljnija momcad, Hajduk je imao vise sansi ali ne mogu nikako tri dodavanja spojiti. Sve nekako na preskakanje igre ide, bas nista izradjeno. Amaterski se postavljaju, u jednoj situaciji si stoje trojica na metru i smetaju si a u drugoj nema se kome dodati.
buz Tih juniora više nema, a doček su im organizirali. Pola ih je već poslano na posudbe i opet nisu dobili šansu. A u tom smjeru je krenuo i Dinamo s tim ukrajincima i japancima. Neka igraju naša djeca, stranac mora biti duplo bolji da bi igrao umjesto naših.
escoban Ma ja sam zadovoljan igra je dobra sta je najbitnije, a ovaj rezultat je jednostavno nesreca i nepisano nogometno pravilo ispromasivaj se i vjerovatno je da ces primit neki sugavi gol i izgubit… Nastave li ovako u HNLu bit ce odlicna sezona
Loki Postoji pozitiva i nadanje, što je u redu. Čovjeku u životu treba pozitiva, ali postoji i lažna pozitivnost koja je nezdrava, znači, treba reći nije dobro, a ne idemo dalje i okrećemo se prvenstvu. I tako više od 10 godina.