LIV-ARS
Gledao sam live jednim okom jer sam imao familiju na ručku… na prva dva gola sam toliko urlao da oni nisu mogli vjerovati ….
U drugom smo, bez obzira na par šansi, bilo totalno u podređenom položaju. Na kraju smo dobro i prošli.
E sad……pogledao sam snimku drugi dan…
Prošle godine, mi vodimo igramo bolje, svađa Arteta-Klopp i Anfield se budi, igrači dobili krila, mi gubimo.
Ove godine mi dominiramo, bolji smo, čak smrdi na treći gol, Xhaka se zakači s Trentom, i opet isti scenarij…. s time da smo imali dobru šansu nakon svađe, nismo zabili za 3:0, na drugoj strani pod kraj poluvremena popijemo gol, i u drugom poluvremenu gotovo da nestajemo s terena.
Mlada ekipa, uči i stječe iskustvo na greškama, Liverpool u gostima je noćna mora svake ekipe.
Do kraja prvenstva će biti svega, računica je da ne smijemo izgubiti od CIty, najmanje X i to bi bilo super. A ako kojim čudom pobijedimo tamo, to će biti šlag na tortu.
Ide se tekmu po tekmu, vidjet ćemo gdje će nas to smjestiti, ovo je već sada sezona iz snova za nas. Ali valjalo bi podići kantu, mislim da su ovi dečki to zaslužili.
Al liga je jbn, kad vidiš koliko bodova moraš osvojiti da bi bio 1. čudo