Prika Torla kaze komentator zna Arteta da je Zurich los ove sezone ali mislim da ce na neki nacin bas protiv Arsenala traziti nacin da sve to isprave! Dođe mi da odmah ugasim i odem zurit u plafon jer slusat ovako glupog komentatora nema smisla
Torla Ne bih se složio … Sve manje od 3 boda je debakl. Razlika je nebitna. Bitno je iskustvo nekolicine igrača kojima su ovo prve minute u ekipi. U nedjelju nas čeka važna tekma.
Torgue Bayern remizirao treću tekmu zaredom. 😃 Wolfsburg ostvario prvu ligašku pobjedu. 💪 Hoffenheim pobijedio Mainz, Kramarić dao prvi gol. 🚀
Brijac Juventus: Trailed Salernitana 2-1 going into added time Equalize in the 93rd Arkadiuz Milik thinks he scores the winner in the 94th, gets sent off for a second yellow celebrating Goal is disallowed, clash ensues Cuadrado and Allegri sent off Ends 2-2 Video koga zanima: https://player.crazyvidup.com/player/html/Z4vhZ5d4pEDaW?popup=fromblocked&autoplay=1
escoban Brijac Koji je kvo link puklo mi 5 reklama u 10 sekundi 😂 Nevolim Juve ali kakav je ovo offside? Stvarno rade sprdacine niti je dira loptu,nije ni smeta golmanu a sta je najgore golman nikako ovo nije moga izvadit 🤷♂️
Brijac escoban Koji je kvo link puklo mi 5 reklama u 10 sekundi 😂 uBlock ili Brave browser koristi, tko još surfa bez toga. Našli su sad da VAR uopće nije uzeo u obzir igrača koji se ne vidi na snimci:
Tuhy Baš pogledo, nije ni meni jasno. Ajd da je svojom reakcijom trznul golmana il nešto, al golman je ionak ostal ukopan na mjestu nakon udarca. Ne vidim kak je ovaj utjecal.