Pratim Liverpool intenzivno 10 godina, mogu reć da sam navijač. Prije toga simpatizer, ali u ovom periodu član kluba, išao u Udine na gostovanje, na Anfield. To je bitno jer sam pogledao u 10 godina valjda 90% svih utakmica Liverpoola. Rijetko koju sam propustio. I mogu reći da je Joe Gomez je najgori stoper u ovom periodu i vjerojatno i u dužem periodu, a bilo je svega. Dejan Lovren je igrao u Liverpoolu. On je bar zabio ponekad neki gol. Ovo je teška rupčaga i nisam ga nikada mogao smislit, od prvog nastupa u Liverpoolu do danas, definitivno najgori i najmrskiji igrač.
Rekao bi da su psihički pali zbog završnice prošle sezone, ali s obzirom na doček u gradu koji su im navijači pripremili, morali su vidjeti da nije neka tragedija i da se cijeni uopće to što su napravili to što jesu. Oni se sada ne mogu sastati s loptom, ne znaju loptu štopati, užas i strava. Mislim da bi im Dinamo zabio 3 gola, Chelsea je premija naspram Liverpoola trenutno. Gledao sam ih svakakve kroz godine, nemoćne, završavali smo i na sredini ljestvice pa nisu igrali ovako odvratno i amaterski kao ove sezone.