chono blago tebi 😔 ja cekam koliko ce golova United popit slijedecu tekmu
Dobro ajde, slijedeću igraju protiv Liverpoola, i da izgube kako god, nije blamaža.
Jedino što imam reći za navijače Utd, strpljenje….. sad je došlo do dna, nema niže, i treba dati treneru vremena ako ima dobru viziju, da stvori novu momčad.
Moji se svi naslađuju stanjem u Utd, ja ne. Baš nasuprot, žao mi je. Smatram ih najvećim rivalom Arsenala, barem u PL eri. To su tekme koje su digle ovu ligu, sukobi dvojice kapetana, trenera, tekme uvijek na nož, jaki dueli, etc.
A sam klub, United, je pojam i benchmark, i cijela priča oko Fergusona i njegove karijere.
Sad je kako je, ali doći će bolji dani, u to sam siguran.
Arsenal je imao sreće jer su prepoznali Artetu i vjerovali su mu, a on je imao JAKU i VELIKU viziju kako bi klub trebao izgledati. Jer je igrao u tom klubu, jer mu je trener bio Wenger, jer je bio kapetan, i osvajao trofeje za taj klub.
A Wenger je za Artetu izjavio 2015. ili 2016. da ako se odluči za taj posao, da će biti odličan trener.
Da li je to Ten Haag, ne znam, vrijeme će pokazati.
Samo da nejdu putem kojim se šuška, tipa Casemiro za 60 mil i takve nebuloze. To je probao Arsenal, tu nema kruha.