Jesu.
Nogomet
Kaj su jos i fulali moglo je biti 4. Hull nije ni imao sanse.
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=822213
Sto mislite, hoce li se dogoditi ista bitnije iz ovog? Npr da Blattera privedu ili oduzmu domacinstvo u Kataru. Iz aviona se vidi tesko muljanje u FIFI... A nije ni UEFA daleko.
Sent from Tapatalk.
Neće moralo se nešto dogodit jer je cijeli nogomet korumpiran, uhvatili su sitne ribe ovo je samo mazanje očiju javnosti.
Slazem se, dok god su glavesine i dalje na celu, nema nista od pomaka.
A nije bas da su sitne ribe. Medju njima su podpredsjednik FIFE i predsjednik CONCAFA, a i ostali su clanovi izvrsnog odbora.
''Blatter osuđuje svaki pokušavaj davanja i primanja mita te će se lupiti šakom o stol i pobrinuti se da se takve stvari izbace iz FIFE i više nikad ne ponove.''
Novinari sretni,ljudi i ovako i onako neznaju kaj se događa u toj FIFI (osim onoj na igrici) i svi sretni i zadovoljni.
Mislim da vecina zna sto se dogada, barem se nadam da je tako.
Oni koji prate nogomet da,ostala ekipa sumnjam.
Cestitke
Pa-pa Sepp
http://www.index.hr/sport/clanak/blatter-podnio-ostavku-odlazim-jer-previse-volim-fifau/823421.aspx
Pametno covjek odigrao. Sad ce moci nekog svog postavit.
Forza Juve....laganih 2 :-P
Forza Juve....laganih 2 :-PNema šanse ni pod razno, ne igra Chiellini a i Barzagli se muči sa nekakvom ozljedom znači bit će klimavo u obrani a treba zaustavit Barcelonin trojac u napadu da me ne shvatiš krivo ja uvijek podržavam slabije ali večeras mi žao navijat protiv Rakitića
moja prognoza 3 za Barcu a počasni gol za Juve će već neko učačkat iz prekida :
Da ta ozljeda i malo smeta ne bi igrao. Ne znam zasto ali nekako sam uvjeren u pobjedu juvea
Da ta ozljeda i malo smeta ne bi igrao. Ne znam zasto ali nekako sam uvjeren u pobjedu juveaČuj u jednoj utakmici je sve moguće Juveu će najbolja šansa biti prekidi jer Barca uvijek kuburi u skoku sasvim sigurno će biti zanimljivo, još da Rakitić zabije gol bilo bi epski, uživaj u tekmi :)
Auuu loš predosjecaj. Bravo raketa
Dobra tekma, čestitke raketi zasluzio je....
Živio Raketa, živila Barca! Živio ja jer sam sa rezultatom osvojio pizzu!!
Eto pogodio ja rezultat a kad se kladim onda ne mogu pogodit da ga yebeš, iskreno mi žao Juvea ko zna kako bi bilo da je Cakir sudio penal ali šta je tu je u svakom slučaju drago mi zbog Rakete :)