Ne otvara pretpostvaljam da je ono s petom kad prebacuje igrača.
Nogomet
Meni dobro otvara preko PC-a i da to je. Jeben potez.
http://www.espnfc.us/liverpool/story/2456052/dejan-lovren-best-centre-back-in-premier-league-says-cies
Ne mogu vjerovat
kažu da je statistika za budale :)
Ja ipak vjerujem da bi on mogao biti dobar drugu sezonu. Kad prodje pripreme i ako Lvp donese koje pojacanje u vezni red.
Po meni on definitivno nije najgori igrac. Ono sto sam gledao utakmica, vezni red po pitanju obrane nije nista radio, curilo je na sve strane. Gerrard po meni najgori igrac sezone, a i proslu je zahebao titulu na kraju.
Sent from Tapatalk.
To se slažem ima predispozicije da bude dobar ako ne i odličan CB, ako je mogao u Southamptonu biti dobar može i ovdje.
Po onome što sam ja gledao lik je u Liverpoolu živi očaj. Spor,neorganiziran,šlampav,preagresivan i nesiguran. Naravno,ne pomaže mu ni ostatak obrane ali sad pri kraju sezone se dobrano vidi tko je zapravo nosio obranu Southamptona - Jose Fonte.
Lovren je pokazao da zna igrati dobro,ali isključivo kad je pored njega stariji,iskusniji i bolji stoper.
De Gea vrlo vjerojatno u Realu zamjenjuje Casillasa. Van Gaal je kenjo cesto po njemu, cak kad je i branio vrhunski (veci dio sezone), a odbio je izdasni novi ugovor.
Sterling napusta Liverpool vrlo vjerojatno. Nema ko nije zainteresiran.
Po onome što sam ja gledao lik je u Liverpoolu živi očaj. Spor,neorganiziran,šlampav,preagresivan i nesiguran. Naravno,ne pomaže mu ni ostatak obrane ali sad pri kraju sezone se dobrano vidi tko je zapravo nosio obranu Southamptona - Jose Fonte.Stvar je vrlo jednostavana i ja od početka tupim da je Lovren debelo precjenjen stoper da me krivo ne shvatite ja bi volio da on postane igrač svjetske klase kao npr. Terry ili Ferdinand u najboljim danima ali prije će Nk Osijek ovojit prvenstvo nego što će se to dogodit. Naime kao dugogodišnji ljubitelj i pratitelj premier lige mogu reći da je njemu savršeno odgovarao Southamptonov stil igre gdje je uz sebe imao vrlo dobrog stopera ( Fonte) i dva defanzivna vezna koji su odlično zatvarali sredinu a Lovren je trebao biti odličan u skoku i presjeći tu i tamo koji pas kad bi prošao ovoj dvojici defanzivaca, e sad situacija se drastično promjenila kad je došao u Liverpool koji igra jako ofenzivan nogomet i gdje on ostaje na širokom prostoru se protivničkim napadačima e tu se tek vidi prava kvaliteta stopera a on je debelo podbacio, prema tome vratiti se u neki manji klub koji igra defanzivnije i opet će ga svi hvaliti kako je super igrač :
Lovren je pokazao da zna igrati dobro,ali isključivo kad je pored njega stariji,iskusniji i bolji stoper.
gušterko jel sutra ispadamo?opet..
gušterko jel sutra ispadamo?opet..Mučki provokator, naravno da ne ispadamo ispada Hull
Posto su u pitanju United, Newcastle i Hull, sve je moguce. Hull moze lako sibnut Uniteda. Ovi ce igrat preko k i moglo bi bit sraanja.
Unitedu ova tekma ništa ne znači jer i pobjedom bi imali isti broj bodova kao i Arsenal (s tim da Arsenal izgubi protiv WBA),ali lošiju gol razliku pa bi i dalje ostali 4.
West Hamu isto tako ova utakmica ništa ne znači,a i pali su u formi jako,s tim da ih konstantno bombardiraju s vjestima da je Big Sam prošlost.
Makar,prognozirati nešto može samo neuk čovjek. Nebi bilo ni prvi,ni zadnji put da davljenici pripreme čuda u zadnjim kolima,pogotovo kad su im šanse za to minimalne. Statistički bi Newcastle trebao opstati,živi bili pa vidjeli.
Bas tako, s PL nikad ne znas, iako je ova sezona lisena svih mogucih iznenadenja i uzbudljivih zavrsnica.
Jel mogu di pogledat sve postave za tekme Premier lige tj. točnije ovog zadnjeg kola?
Skini si aplikaciju FotMob
Tamo imas sve sto ce ti ikad trebat. Postave objave cim su dostupne.
Forza football na iOSu ja koristim. Imas i na WhoScored.com,s tim da tamo odmah mozes vidjet tko je ozlijeden.
Newcastle ovisi o Unitedu, moze li to izac na dobro
Izvuci ce se jos na kraju.
Jesu se izvukli?
Sent from Tapatalk.