Da, ali i ne.
To ti je pogled sa strane, od nekoga tko nije dublje naučavao sport, i gleda ga kroz prizmu poraza ili pobjede.... i to je legitimno, jel.
Ali s druge strane, to je ko da očekuješ od svakoga čovjeka na svijetu da u svom poslu svaki dan bude na 100%. Da niti jedan dan ne sfuša u bilo kojem aspektu. Ali u poslu je to na neki način popravljivo. U sportu gdje se sve mjeri egzaktno u mm, kg, poenima, tu nema prostora za 90%.
Sportaši su tu jako izloženi, njima je sve mjerljivo.
Ja ću danas npr zakasniti par minuta na posao, zatim ću imati sraćku pa ću dva puta po pola sata biti na WC. Ali neću biti "poražen" jel. Još uvijek će mi radnji dan izgledati ok, neće mi nitko kenjati etc.
Toga u sportu nema.
Znam da sam otišao preduboku, ali nekom tko je duboko proučavao sport, ili studirao na npr. KIF-u, te će stvari biti puno jasnije.... al eto.....
Ništa, glavu gore, zapeti na treninzima, vidjeti tko je spreman za vikend, i nastojati pobjediti u slijedećoj tekmi.
Osobno, sve sam nekako više za opciju Martinelli u napad, Lac na klupu, ESR lijevo, Saka desno, i Odegaard iza njih.... i da Pepe prijeti s klupe ili da nekom uzme mjesto.
Ali veća briga će biti iza, u obrani...... i defenzivnoj vezi....