Da ne bi bilo da se javljam samo kada dobro igramo....
Jučerašnja igra Arsenala me dobro izneredila iznutra....
Prvo poluvrijeme nismo uopće izašli na teren. Tavares, Partey.... izvedba nedostojna kadeta Dinama.... i ostali naravno, koji su se stopili u očajnu izvedbu.
Ovo se desi kada mjesecima igraš jednu tekmu tjedno, sa istih 11 igrača, ostali dobivaju po max 10 minuta.... i onda se dese ozljede, bolesti itd. uvodiš zamjene koje nemaju igre u nogama mjesecima i šta.... očekuje se da imaju izvedbu na 100%? Uz činjenicu da smo najmlađa ekipa u ligi. I naravno, uz najmlađeg trenera u ligi.
Nažalost to tako nejde.... i ne može ići. Da bi bili izrazito konkurentni po meni smo u siječnju trebali dovesti dva odlična igrača, napadača i obrambenog veznog. To nismo uspjeli, iako smo pokušavali nešto, i mislim da će nas to koštati top 4.
Plus, dečki se vrate sa INT okupljanja potrošeni, izmoždeni i ne mogu se opraviti (da li više fizički ili mentalno).
Drugo poluvrijeme Arteta je stvarno probao sve... izvadio i LB i RB, uveo sve ofenzivce, stvorili jesmo par dobrih šansi, nismo zabili za 1:2, i onda smo još popili treći gol iz penala.
Sada je najvažnije vidjeti šta je sa ozljedama... Tierneya navodno neće biti do kraja sezone(opet), Partey je izašao ozlijeđen(opet), a bojim se da bez njih dvojice jednostavno nemamo sistem kako igrati.
Ako stavi Xhaku na LB gotovi smo. Ako stavi Lokongu na DM, gotovi smo. nemamo opcije.... možda sa tri stopera u obrani, ali to ne znamo igrati.
Slijedeće dvije tekme su Brighton i Southampton, s obzirom da iz ove nismo izvukli ni bod, slijedeće dvije su must win i 6 bodova.
Iako sam i prije ove tekme rekao da je Tot po meni blagi favorit za 4. mjesto. Imaju daleko najlakši raspored, odličnog trenera i par igrača koji su game changeri.
Ali borba će biti do kraja, vidjet ćemo šta će se desiti, ja još uvijek vjerujem da se nekako možemo potući s njima i da bi međusobna utakmica mogla odlučivati.
COYG !!!!!