Manjina misli ovako, kao i ja: Za mene od prvog dana nisi "Miško", nisi ni "Predsjedniče". Ono što si napravio - došao si i doveo kapital, klub spasio od financijskog propadanja, ali i bez tebe i tvojih poltrona kojima si se okružio - klub bi i dalje postojao. Osim toga uglavnom si doveo demagogiju, retoriku, obračunavanje s neistomišljenicima koji vole grad i klub dulje i više od tebe, skrivanje od odgovornosti, laži i neistine u katastrofalnoj situaciji oko kluba (a preživjelo se Šariniće, Bevande, Ježiće, Frančiškoviće i ine u svečanim ložama).
Predugo se šutilo, zabijalo glavu u pod. Rugaš se sa svima nama i vrijeme je da odeš istim putem kojim si došao, skupa s Rujevicom, vatrometom, Čoharom i Mamićevim igračima. Mi zajedno nismo Rijeka niti smo zajedno Hrvatska, a ti svoje aktivnosti preseli u Rusanovu ili Maksimirsku 128, večere sucima plaćaj na Kaptolu. Da sve bude transparentno.
Većina su pak simpatizeri koji će na prvi znak pozitivnih rezultata opet krenuti na Rujevicu, možda i već nakon Hajduka. Pravi navijači koji bi možda i mogli nešto bojkotirati će biti potkupljeni, nažalost vidjelo se u nekoliko susreta da je dovoljno da se baci par dresova da se smire.
Mentalitet na Kvarneru nije takav da ćemo napraviti neke velike promjene, pogotovo sportski mentalitet, a klub je polako ali sigurno postao taoc jednog čovjeka. Ja osobno na Rujevicu odlazim u tako nekom beztežinskom stanju gdje mi je svejedno što će se dogoditi, tko će zabiti itd. Svejedno mi je, a to je još gore od ljutnje.