K.
Ne.
Poanta tog glupog natpisa i zašto sam ga proglasio maloumnim bi svatko normalan trebao skužiti.
Natpis kaže "Rezultat je trend, ideal je vječan"
Pod prvo:
Da nije Hajduk imao rezultata u povijesti onda za taj klub danas ne bi nikog bilo briga.
Tog kvazi "Socios" modela danas ne bi bilo, i taj klub ne bi mogli danas (a i u prošlosti) pljačkati jer nitko ne bi platio članarinu i nitko ne bi dolazio na stadio...ne bi ni imali stadion od 30k ljudi.
Nemoj mi davati usporedbe sa nekim trećeligašima iz Njemačke i Engleske...uopće me ne zanimaju i te usporedbe ne drže vodu u ni jednom svemiru.
Drugo:
Rezultat je sve.
Jednostavno.
Pogotovo za klub koji ima toliko trofeja, uspjeha i igrače koje je izbacivao tijekom svih tih godina.
To je SPORTSKI klub koji MORA ciljati na 1., a ne na neki kvazi Europu u obliku pretkola u kojima ispada od raznih instant klubova.
Klub su pretvorili u dobrotvornu udrugu, a rezultata nigdje.
Hajduk je puno više od rezultata i uspjeha i to je ono sa čime se ti nikako ne možeš povezati, a to pokazuje i ova izjava "Real nikada ne bi bio Real da nema 11 Liga Prvaka itd.". Nemoj se ljutiti ali to je ta analogija "Da je nama jedan Mamić...", i da bija je.
Doduše, ne Mamić osobno, ali legendarni Štico. Je li to Hajduk kakvog želiš i je li to rezultat na kojem se koncipira nogometna igra?
Ovo je u potpunosti promašeno.
Kako bi Hajduk bio "više od rezultata i uspjeha" kada ne bi pobjeđivao i osvajao prvenstva i trofeje?
Bili bi ti danas bio navijač tog kluba da ti tvoj stari nije pričao o uspjesima tog kluba 50-ih i 70-ih primjerice?
Ne...Hajduk ne bi bio ni približno značajan.
Isto tako spominješ nekakve Mamiće i Šticu...čemu to? Čemu to etiketiranje jer ZAMISLI želim REZULTATE?!
Gdje sam ja tu spominjao takve tipove?
Znači ovo je trenutno bolje?
Sa bukvama poput Saida, onog grka, Fuctasa, Jeffersona i ostale ekipe? Jel to taj Socios model? Super...nema šta.
Poprilično sam siguran da znam neke stvari više od tebe iz drugih razloga koje neću spominjati, ali ću ti kazati da je trenutni Hajduk, uprava i ljudi koji rade "na katu" ništa drugo nego obmana neinformiranih ljudi.
Svi ližu šupak jedan drugome i pokušavaju se okoristiti, zapošljavaju se "po poznanstvu", a kada vidiš onog Kosa i njegov NO možeš se samo nasmijati kako lažu narod i navijače.
Toliko o tome...
Isto tako ne možeš mi odgovoriti ovako pa da mi kažeš da ti ne odgovaram dalje itd...nema nikakvog smisla.
K.