Ne pamtim kada sam bio toliko živčan i kada sam se toliko znojio kao sada. Objektivno ovo je sve samo ne čisti zasluženi prolaz, ali još najbolje da sam objektivan.
Tamo smo odigrali dosta dobru utakmicu gdje smo bili ravnopravni protivnik i gdje smo zasluženo odnijeli remi, no na Rujevici smo morali biti kažnjeni, a da do toga ne dođe se u jednom trenutku pobrinuo i pomoćni koji je vidio da je Ristovski odletio van terena pa nije svirao ofsajd. No nije samo problem tog gola već i pristupa u 2. poluvremenu. Već 3. sezonu zaredom je start takav da se vidi da su igrači preumorni, Aberdeen i Basaksehir su to u zadnje dvije sezone kaznili, RB ove godine nije. Na pripremama i treninzima se očito nešto radi krivo, navodno se previše forsira koliko sam ja čuo, da to više nije postizanje fizičke spreme već tortura tokom paklenih vrućina nakon koje odmah slijede utakmice tempa srijeda - subota.
Moguće je da zbog istog tog razloga onda Kek i postavi defenzivnu konzervativnu igru sa 3 zadnja/srednja vezna, 2 više tehnička nego li brza krila i bekovima koji se onda tu troše bolesno. Sada mu je to uspjelo, uz dozu sreće, ali moramo pronaći i neku ofenzivnu igru za Europu jer imali smo je i sa slabijim kadrom prije 3 godine kada su se igrale skupine EL-a pa odbijam vjerovati da se to ne može replicirati tj. nadmašiti. Fali tu još jedan fantazista (Franko) jer Mišić je ipak povučeni play, Matei je evo ozlijeđen, a Gorgon ove sezone previše igra toplo-hladno.
Neznam što očekivati u nastavku natjecanja, ali protivnici su pobjedivi, protiv svih možemo izvući pozitivan rezultat, no preostalo je još puno rada kako u kondicijskom smislu, tako i u ofenzivnom. Srećom sljedeća europska je tek za 2 tjedna.