Everton je baš slabašno odigrao..pripisat cu to nekim novim licima,europi i neuigranosti,al nadam se da ce koeman to dovest u red i da ce se pocet dizat...kapetan Baines je zabio jedini pogodak..Malo o pridošlicama. Rooney je krenuo kao CF,trudio se kao i uvjek i držao poziciju kak treba,nije glumio nikakvog plejmejkera sve do ulaska Sandra,poslje tog se nije znalo ko pije ko placa. Sandra nisam nikad gledao i ne cini mi se kao nekakvo pojacanje. Martina je igrao na mijestu ozlijeđenog Colemana i defanzivno jako dobro,a napadacki nije pruzio nista. Klassen je bas ono sto je evertonu falilo i od njega najvise ocekujem,jako dobro odigrao. Pickford je bio na klupi,iako mislim da ce u PL bit prvi golman. Keane mi dijeluje tromo i zbunjeno,nekako tipicno engleski,odigrao solidno. Jednog igraca bi posebno izdvojio a to je Idrissa Gana Gueye,pa covjek jede malu dijecu za dorucak i stvarno šteta da u fantasyu nemamo nikakve koristi od tih defanzivnih veznih,to bi trebalo osmislit nekako pa da dobiju koji bod za osvojene lopte,teklove bilo kaj..Eto prošle godine je Kante dobio nagradu za najboljeg igraca. Želim dobar everton,dobru sezonu,bar radi rooneya i koemana.