Evo da i ja napišem jedan normalan post posebno za ove očite hejtere Reala koji su se našli kenjat po Realu jer zamisli u zadnjih 10 godina sučevih pomaganja Barci našla se tekma gdje se Realu jako pomoglo. Također cijelu sezonu ih nigdje nema, a sad su odjednom najglasniji.
Anyway, dobra tekma. Ne znam kad sam zadnji put gledao dobar El Clasico, a da nije bio dosadan. Rezultat naravno razočarenje, kao da se uvijek useru kad s Barcom igraju. Najgora Barca u zadnjih 10 godina i ne mogu ih nadigrat. Jebeni Zidane i njegov Benzema, najgori napadač Reala koji se ikad tako ukorijenio u ekipu, nevjerojatno da je takvo drvo postalo profesionalni nogometaš i da može igrat u najboljem klubu na svijetu. Drugo Bale, prodat pod hitno jer od njega nema ništa. Njegovu kvalitetu neosporavam, ali igrač kojem su noge od papira i koji može odigrat 20% utakmica u sezoni nema što radit u Realu. Ostatak ekipe u redu, Ramos standardno mora napravit glupost, al kad si već uletio ko budala, pa bar ga pokosi, a ne da ga ni ne pipneš, a dobiješ crveni. Marcelo jedino još razočarao, takav iskusan igrač da ne sruši onog isprdka Roberta.. ne mogu vjerovati. Ronaldo je bio ok, nije ga išlo i tjt, hejteri ga naravno spominju i kad nema razloga za to i spominju se stvari koje nemaju veze sa ovom tekmom, ali glavno da se spomenu. Valjda je ljudima opake komplekse nabio.
Barca na kraju čak i puno bolja po meni, 3 mrtvaca su imali Pique, Paco i Suarez, a Real je isto imao šansi, ali ne tako čistih i dosta ih je bilo iz nesviranih zaleđa. Sve u svemu zaslužena pobjeda Barce, šteta jer su mogli izvući 2-2 u tekmi gdje su trebali izgubit sa više razlike samo da su bili zadovoljni sa 2-2, nevjerojatno amaterski odigrana završnica.
Sve je još uvijek u njihovim nogama, sigurno su bolja ekipa od Barce ove sezone, ali tko zna hoće li Barci ova pobjeda dati boost do kraja sezone, a Real zbog ovoga poraza na kraju ukenjat cijelu sezonu. Bilo kako bilo, osvojili sve ili ne dao bi sve da Zidane ode na kraju sezone samo da Benzema ode s njim, tog čovjeka očima više ne mogu gledat.