Apsolutno. Meni su smiješne izjave da netko može osporavati veličinu Messija kao vjerojatno najboljeg igrača u povijesti...zato što nije osvojio SP ili Copu? Big deal...vremena su se promijenila te SP i Copa ne znače isto kao što su značili prije 30 godina.
Danas je ipak LP ili jaka liga važnije
natjecanje od reprezentacija.
meni je glupost da se veličina igrača mjeri sa trofejima, isto tako i trenera. nek jedan mou, carlo & dođu u Dinamo, i oni bi ostali u "zimi", ništa od proljeća. kad je mou i & vodio tim npr snage lpoola ili Rome, nisu nikad i neće, jer bi bili lošiji od njihovih trenera. odu u bayer,čelzi,manu, potroše miljarde i ako nešto osvoje,teško osvoje, a igra nula bodova. shvatili ste bit. hebeš takvi nogomet. koliko sam god Romanista, svaka čast jubeu na igranju finala lp, plus ko zna šta bi bilo da su prošli bayern. iako su to sve napravil sa alegriem, a ne conteom, koji je opalija temelje te ekipe. najvažnija stvar je da ti momci igraju zajedno godinama, pogotovo obrana, a niko nije neka wc klasa, samo uigranost.
jebeš sve barce,byerne & kad svake godine kupe igrača koliko lijepa naša digne na turizmu. zato mi ni euro ni lp, a pomalo ni liga( seria a) ne znači ništa. di su oni prije klubovi,igrači i šarm , ma sve