Ali i primjecujem da se manje opcenito komentira nogomet, mozda je tome razlog sto na forumu vise nema MaxSpeeda koji je uvijek bio kvalitetno pisao na prijasnjem forumu ali se pogubio pri prelasku.
I da je tu jednostavno nebi imao vremena, viđam ga ja jednom tjedno, nekad češće, nekad ajde jednom svaka dva tjedna, i jednostavno sa trenutnim poslom i popratnim obavezama (ako ćemo moje pozive da idemo popit sto pivi nazvat time) ne samo da nema vremena za forum, već znam i da ne uspjeva baš ni popratiti previše utakmica pa bi bio u jednakoj "nogometnoj depresiji" kao i ostali.
Što se same teme tiče, priznajem da nekako jesmo svi pali pred kraj sezone, no opet 183 strane u godinu dana koliko postoji tema je po meni jako jako puno, pogotovo kada uzmemo u obzir prelaz s foruma, izostanak članova i samu prirodu portala odnosno foruma. Malo sam provrtio topic, i nije slučajno da smo ispisali 5 stranica u samo jednom danu kada je primjerice Leicester osvojio, ili po 2-3 stranice kada su igrali Pool - Dortmund i Juve - Bayern, a da finale LP-a nismo pošteno ni ispratili. Mislim da nas je svih dotukao taj neki izostanak uzbuđenja i kvalitetnih partija, i da onda automatski nitko nema volje za pisanje nečeg suvislog. Jednostavno se osjeti nezadovoljstvo s najvećim klupskim natjecanjem i odražava se tako i na temu. Više smo pisali o raznim drugim utakmicama nego o finalu, pa možda čak i polufinalu. Pa i ja osobno po prvi puta ove godine nisam organizirano gledao sa društvom s kojim inače pratim veće tekme (s kojima sam uostalom i gledao finale Europa lige).
Iako oko EURA imamo svi svoje skepse zbog stanja u našoj reprezentaciji, mene osobno ipak raduje natjecanje, i to više samo natjecanje kao takvo, nego li naš neki uspjeh. Nije situacija kao u rukometu da dolazi do zasićenja što je svakih godinu dana neko veliko natjecanje (ili dva), već prođe stvarno dovoljno vremena za zaželjet se tako nečega. Format je takav kakav je, nažalost ili nasreću, ovisi kako tko gleda, no sama pomisao da neka Sjeverna Irska nekoga iznenadi ili da Island izdominira me solidno nabrijava na tih mjesec dana loptanja pa ajde, možda krene na bolje.