Prika
Bayern je imao najgoru momcad ikad, u dvije sezone je bayern skupio po 58 i 62 boda. na to sam mislio kad sam rekao da smo vam je poklonili.
opet samo cu ti reci da pogledas zadnjih 20 sezona top 10 po potrosnji novca i vidjet ces da bayern ne trosi puno. potpuno je legitimno kupovati igrace iz vlastite lige pa jebote barcelona je kupila vise valencijinih igraca nego bayern borussijinih pa jel itko ikad o tome pisnuo?
bayern nema vise love nego "ovi" u engleskoj uostalom i da ima imas sve crno na bijelo da je ni priblizno toliko ne trose.
ono sto je problem je da su lewandowski i götze dovedeni u nezgodno vrijeme taman kad se borussija vratila u vrh ali kao sto sam danas sto puta rekao, oni su zeljeli napustiti klub i sta bi tu promjenilo za bvb da su otisli recimo u real a ne u bayern?
ako realno gledas u sampionskoj godini ih je napustio tada najbolji igrac nuri sahin, poslije toga opet najbolji kagawa i obojica su vani dozivjeli potpuni brodolom. zasto mislis da götze-u i lewandowskom to nije bilo u glavi da se i njima to moze dogoditi ako odu van granica?
mislim da bi bayern bio jednostavno preglup da se ne aktivira u borbe za igraca s relativno niskom odstetnom klauzulom i za besplatnog igraca? ajde ti meni reci iz kojeg razloga bi to trebali uciniti? pogotovo sto je postojala potreba da se na tim pozicijama pojacamo. sta smo eto cisto da ne oslabimo suparnika trebali dovesti za €50M igraca ravnopravnog lewandowskom? to je ludost, nijedan klub na svijetu to nebi napravio.
Kaj ocekujes od kluba, ciji je glavni predsjednik zaduzen za finansije i sve legitimne stvari, Uli Hoeness, optužen za utaju poreza od 20 i kusur miliona eura.
Neovisno o njegovom privatnom životu, zamisli kakvih je tek aktivnosti imao koji se tiču kluba.
jedino vam je REUS rekao odjebite i vi i pare
Kad se sjetim koliko su nudili za njega samo da opustose tada jedinu dostojnu konkurenciju koju su imali..
lol
onda ti znas vise od reusa i watzkea koji su sami opovrgnuli da je bayern ista nudio za reusa. prosle sezone je reus mogao ici za €27M ali nije produzio je ugovor jer nije htio ici i svaka mu cast. kad vec nesto tvrdite dajte neki link a ne ove rekla kazala gluposti. sto je najsmjesnije klubovi imaju sasvim fer odnos koji je eto bio malo narusen za vrijeme robertovog transfera. cak su i sami zorc i watzke rekli da sto se tice rasta kluba da im je tu uzor bayern.
I covjek osvoji sve sto je mogao, i za nagradu ga otjeraju i dovedu jebenog Pepa koji je totalno rasturio tu momcad i promijenio potpuno filozofiju, a i od prije mi nije bas najsimpaticniji covjek.
to nije istina, jupp je u startu htio samo dvogodisnji ugovor, jer u principu jupp je vec davno bio otisao u mirovinu nakon debakla s gladbachom gdje je dao otkaz jer je imao tesku operaciju koljena. doduse rezultatski je to bilo katastrofalno i njegova karijera nije ni imala nekog smisla vise. da bi onda na nagovor dugogodisnjeg prijatelja hoenessa dosao u bayern spasiti LP 2009. i potom odlucio ipak nastaviti na par godina. 2011. dolazi spasiti nas iz kaosa kojeg je LVG ostavio ali u startu je rekao da najkasnije 2013. odlazi. nakon sto je prije bozica 2012. obznanio da nece produziti ugovor, bayern je krenuo u lov na guardiolu a 16.1.2013. je objavljeno da pep dolazi.
jupp je cesto na sluzbenim domjencima i godisnjoj zabavi kluba, kao sto je bio i cesti gost hoenessa u zatvoru.
EDIT: jedino ima jedan intervju u kojem je nakon chelseaja rekao da postoji jedino mala sansa da ukoliko bayern opet u finalu ili polufinalu poklekne da bi ostao jednu dodatnu godinu ali i to nije sad pretjeran razlog da ga se trebalo cekati do kraja sezone ukoliko je to stvarno htio.