Tja kako rekoh Bayern s pola gasa setnja kroz torinski sastav
Na stranu sve ja ne mogu zamislit kako je navijacima Stare Dame bilo jer ovdje na poslu su bas svi bili za Juve. Ono sto su pokazali do 70. minute bilo je nesto prekrasno za gledat. Takva sloznost i skladnost u obrani i fantasticna igra prema naprijed. Kad je Morata zabio drugi gol skako sam ko da sam ja zabio gol, a ne on. Najbolje od svega je bilo bas to sto to nije bilo bunkarenje pa ono nesto nam je uslo. Juventus je bio bolji u svim aspektima igre.
I onda naravno desi se to sto se desi, veliki strucnjak i takticar Guardiola se izvuce i isere mu se jato ptica na glavu kad je Morata promasio ono za 3.
Iz tolke ekstaze u tolku gadljivost i bas ono gadenje da ti se u zelucu smuci nisam dozivio nikad, jer su bavarci bas ruzno i nezasluzeno pobjedili u p. m.
Dao bog da nalete na Barcu pa da ih sravni sa zemljom i izmasakrira. Tada bi navijo za Barcu ko da sam roden u kataloniji.
Uzas stvarno. Sad umjesto ponovnog gledanja tekme i uzivanja nabolje sto prije sve zaboravit. Naravno da ce bit prica o preranom povlacenju, al jbo ga sad, tesko je ista rec.
Juve me jos jednom iznenadio, ne znam dal cu ih vise ikad otpisat prije vremena, jer u ove dvije sezone su pokazali da se i s jaaaako umjerenim budetom moze ravnopravno konkurirat najbogatijima.
Onom celavcu zelim sto skorije ispadanje, al barem cu uzivat kad bude u PL poceo igrat tika taku pa kad ga Stoke izjbe sa 15% posjeda i uvali mu 2 krumpira iz niceg. Bice zabavno dabome, al Bayern ce napokon prodisat nakon toliko godina.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Talijani su uvijek zajeb... pogotovo juve,ja kad igraju ovakve utakmice izbjegavam i kladionicu i prognoze.
A bayern(ja mrzim zbog dortmunda)mrze zato sto imaju po utakmici 7967 dodavanja od toga 5578 sa golmanom u zadnjoj liniji,pa kome to moze biti super?
Izvuku se parovi bayern-real i sad svi odusevljeni gledat cemo vrhunske utakmice a ono tamo gledas kako ljudi maltretiraju cijeli svijet svojom tika takom u kojoj je najcesce golman i tri stopera,ma daj covjece igraj nogomet.
Gore je netko rekao 2013 ja mislim da je to ona godina sa onim trenerom sto su ga zvali zarulja hehe,to je bio atomski bayern igrali su vrhunski nogomet.
I dobro su ih jucer zatvorili,na krila su stavili po dvojicu cak i trojicu i to je funkcioniralo do zadnje minute